Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mesélte már barátnőtök, hogy sokkal nagyobb péniszű pasival is szexelt már?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért mesélte el?
Mit mondott, milyen méret volt és milyen volt vele a szex?
Hogy esett ezt hallani, hogy dolgoztátok fel..?
2021. dec. 2. 10:07
11/16 anonim válasza:
elküldtem,keressen egy istállót, ott lóval is szexelhet, ha neki csak méret számít, ott kaphat nagyobbat mint bármely pasitól.aztán mehet állatkertbe elefántot is elkapni egy körre.tág vagina nem létezik,csak faszok lehetnek kisebbek ? :D az nem számít,hogy mennyi orgazmust kap naponta és hány óra minőségi szexet. méret számít mindenben akkor ne luxus autóba üljön be, hanem vasutra üljön fel hiszen, az a 20-30 vasuti kocsiból álló szerelvény ugye mennyivel nagyobb mint egy luxus autó, tehát jobb vonaton utazni, hiszen nagyobb.
12/16 anonim válasza:
Igen mesélte.
Furcsa volt, de feldolgozható.
13/16 anonim válasza:
Olyat inkább hogy vastagabb de rövidebb esetleg vékonyabb de hoszabb viszont az elmúlt pár évben egyhangúan mindenkitől azt hallottam hogy eddig nekem van legszebb amit eddig látott
És én kérdeztem rá kíváncsiságból a régebbi dolgokra.
14/16 anonim válasza:
Nem volt nagyobbal. Mindenkinek kisebb volt.
15/16 anonim válasza:
Mesélték is, meg többen le is cseréltek nagyobb farkúra. (Valóban volt legalább 4-5 cm differencia, maximum pedig +8 cm)
16/16 anonim válasza:
1 hónapja jártunk. házi buliban voltak többen is az egyik csaj felszedet egy pasit 24 cm. ő nem bírta. az én csajom bakancslistája ez volt. ment rajta 3 kört aznap, és nem akart leszállni róla, pedig már a végén egy kicsit fájt neki. ő csak annyit mondot nekem, hogy megismert valaki mást, és sajnálja. de a baráti kör ismerte a pasit, és így mindent megtudtam. úgy rátapd a pasira, hogy levakarni se nagyon lehetet, bár nem is akarta. az én 16 cm azután már nem kellet neki. de van ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!