Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így elég lesz egy nőnek?
Figyelt kérdés
50 éves, impotens férf vagyok. Orvoshoz nem megyek, mert nem hiszek nekik. Már csak a nyalás meg az ujjazás megy. Ez hosszú távon elég lesz egy nőnek, vagy vessek keresztet magamra?2024. márc. 27. 15:43
12/17 anonim 

válasza:

Próbáltad már azt a bizonyos kék tablettát?
13/17 anonim 

válasza:

Még rövid távon sem lenne elég. Pedig én is 50-hez közelítek.
Amit leírtál kb a vicckategória. Nincs behatolás csak orál meg ujjak, ráadásul fél órán keresztül kellene egy lankadt péniszt orálisan kényeztetnem. Na ez az ami helyett választanám inkább a maszturbálást életem végéig.
Bocs.
14/17 anonim 

válasza:

A nyalást nem szeretem, ujjazni meg magamat is tudom, szóval nekem szexualitás terén ez egy semmi lenne, de legalább ekkora probléma a csökönyös személyiséged is.
15/17 anonim 

válasza:

Te tiszta hülye vagy! Van már többféle potencianövelő gyógyszer is,ha impotensen akarod leélni az életed hátralévő részét akkor vessél magadra.
16/17 anonim 

válasza:

Valószínű nem, inkább menj orvoshoz kiírja a kék tablettát.
17/17 anonim 

válasza:

Te megmondtad, hogy nem mész orvoshoz ők pedig, hogy így nem kellesz. Mi ezzel a gond? Neked van egy álláspontod amit szeretnél ha elfogadnának és éppen ezért te is fogadd el az övéket. Hogy a te szavaiddal éljek, ásd el magad ezzel a hozzáállással vagy fogadd el, hogy egyedül maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!