Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Incelnek számítok ha eddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelnek számítok ha eddig csak prostikkal volt bármiféle szexuális kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nőgyűlölő és nem okolok senkit a "helyzetem" miatt. Egyszerűen amíg szüleimnél lakok addig nem akarok ismerkedni, de igényeim azok vannak és ezt találtam a legegyszerűbb megoldásnak.

25/f

2024. márc. 27. 07:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

2

Tanárok szégyene vagy! Már ha tényleg az vagy, nem csak kamuztad.

2024. márc. 27. 12:59
 12/21 Noren1989 ***** válasza:
35%

#11, sosem àllítottam, h tanàr lennék, de ha szerinted igen, vàrom az idevàgó hozzàszólàsom, kis incifinculi-cum.

Szóval, Kérdezőm: nem fizettél a szexért, mégis prostikkal dugtàl csak.

Hogy zajlott ez?

Felhívtak a rosszlànyokról, h most ingyen akció van?

2024. márc. 27. 16:24
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer azt hazudtad, Noren
2024. márc. 27. 16:53
 14/21 Noren1989 ***** válasza:

Linkeld, b@szod.

Mérnök vagyok, te szerencsétlen...

2024. márc. 27. 17:13
 15/21 anonim ***** válasza:

Most meg mérnök. 😂👏

Jövő héten mi lesz, te gyakori gyöngye? 🙂

2024. márc. 27. 19:35
 16/21 Noren1989 ***** válasza:

Ha ti mondjàtok.

Néha meg vízvezetékszerelő, néha gàzos, lényeg, h Johnny Sins elbújhat mellettem.

2024. márc. 27. 20:05
 17/21 anonim ***** válasza:
48%
Norenről ordít, hogy nem tanár. És a 2. válaszban tökéletesen igaza volt, még akkor is, ha esetleg megbántotta az ingyen nőt még nem látott szerencsétleneket.
2024. márc. 28. 07:06
 18/21 anonim ***** válasza:
Azoktól kérdezném, akik itt kritizálják a kérdezőt! A kettessel az élen! Manapság melyik nő akar olyan pasival akár csak alkalmi szexet, aki még a szüleivel él? Na ugye, hogy senki! Akkor addig ne is szexeljen? Na akkor meg amiatt lúzer. Namost akkor, hogy is van ez?
2024. márc. 29. 14:06
 19/21 Noren1989 ***** válasza:

#18-as, nyilván nekem is címezted a polgárpukkasztásod.

Noskérlek, míg anyámékkal laktam, addig is hordtam haza nőket, huszonévesen.

No, akkor hogy is van ez?

2024. márc. 29. 14:38
 20/21 anonim ***** válasza:
18 -as vagyok. Hát kérlek alássan ez nem polgárpukkasztás volt a részemről, de azért annak örülök, hogy te nem durrantál szét! És mondcsak, az mikor is volt, amikor te még a szüleiddel éltél? 20 éve? Tény hogy akkor még sok mindent lehetett, amit ma már nem. Például hazavinni nőket az épp üres lakásba. De az is tény, hogy manapság lenézik azt a nők, aki még a szüleivel él. Pedig ennek sok oka lehet nem csak az hogy egy lúzer a pasi. És én nem a 20 évvel ezelőtti állapotokról beszéltem, hanem azt kérdeztem manapság létezik még -e egyáltalán olyan nő, aki nem nézi le azt a pasit, aki még a szüleivel él …
2024. márc. 29. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!