Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a méret a lényeg, de igazából mégis?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ez mindent elárul. Tudom, hogy ez csak 2 kérdés, de 2 milló kérdésnél is ez van. A valóságban pedig még sokkal durvább.
Többször előfordult,hogy leírtam válasznak,mint mondást,hogy "Nem a méret a lényeg,hanem,hogy tudja használni"
Úgy le lettem nyomva,mindig,mint a szar.
A legutóbbi esetben,már rákérdeztem,hogy ez miért van.
Mint kiderült azért,mert hiába az én válaszom,sokan úgy gondolják,hogy az összes nő nevében mondom.
Tehát inkább akkor úgy válaszolok,hogy nem mindenkinek a méret a lényeg.Persze csak akkor,ha szólás-mondásként értelmezzük.
Mindenképpen lényeg.
Annak a nőnek akinek elég egy kisebb is,annak valószínűleg egy rendesen méretes farok kellemetlen lehet.
Annyi lábfétises kérdés jött velem szembe,hogy hirttelen összehasonlítsnak a puncit zoknihoz tudnám hasonlítani😅
Ha 46os lábad van a szerencsétlen 39es zokni szanaszét fog szakadni a lábadon.Viszont ha 39es a lábad és a zokni 46os akkor ott fog lifegni kitöltetlenül.
Ja és a lábat a pasi farkához.Sok érdekes dolog van már,de szerintem mindegy mekkora lábad van inkább ne dugdosd semmilyen punciba😂
(11)
3cm átmérő nagyon vékony.
#10 Álmodban maximum. 3 centi átmérő nagyon kevés.
#16 A 16 sose volt átlag.
De az arányok nagyon eltérőek.
Kb.
Sokan nem a nőktől tudják, hogy mit szeretnek.
Annyira lényegtelen az átlag szerintem...
Külsőre meg nem mondod se a nőről,hogy neki mekkora kell és a pasiról se,hogy neki mekkora van.
Tehát,hogy az átlagba tartozik-e,vagy nem.Pont ezért lényegtelen a huzavona is,hogy mi az átlag méret vagy mekkora kell átlagban egy nőnek.
A testük ugyanúgy,mint a személyiségük vagy passzol egymáshoz,vagy nem.Majd ha eljutsz addig a másikkal akkor kiderül.
(11)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!