Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem a méret a lényeg, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a méret a lényeg, de igazából mégis?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Ez mindent elárul. Tudom, hogy ez csak 2 kérdés, de 2 milló kérdésnél is ez van. A valóságban pedig még sokkal durvább.

2024. márc. 26. 19:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%

Többször előfordult,hogy leírtam válasznak,mint mondást,hogy "Nem a méret a lényeg,hanem,hogy tudja használni"

Úgy le lettem nyomva,mindig,mint a szar.

A legutóbbi esetben,már rákérdeztem,hogy ez miért van.

Mint kiderült azért,mert hiába az én válaszom,sokan úgy gondolják,hogy az összes nő nevében mondom.

Tehát inkább akkor úgy válaszolok,hogy nem mindenkinek a méret a lényeg.Persze csak akkor,ha szólás-mondásként értelmezzük.

Mindenképpen lényeg.

Annak a nőnek akinek elég egy kisebb is,annak valószínűleg egy rendesen méretes farok kellemetlen lehet.

Annyi lábfétises kérdés jött velem szembe,hogy hirttelen összehasonlítsnak a puncit zoknihoz tudnám hasonlítani😅

Ha 46os lábad van a szerencsétlen 39es zokni szanaszét fog szakadni a lábadon.Viszont ha 39es a lábad és a zokni 46os akkor ott fog lifegni kitöltetlenül.

2024. ápr. 8. 14:06
 12/26 anonim ***** válasza:
13%

Ja és a lábat a pasi farkához.Sok érdekes dolog van már,de szerintem mindegy mekkora lábad van inkább ne dugdosd semmilyen punciba😂

(11)

2024. ápr. 8. 14:19
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
Jó hasnolnat. De úgy érdemes ezt is nézni, hogy akkor az áltag láb 40-es, az átlag zokni meg 43-as. :D
2024. ápr. 8. 15:33
 14/26 A kérdező kommentje:

3cm átmérő nagyon vékony.

2024. ápr. 8. 16:42
 15/26 anonim ***** válasza:
33%
#10 Nek olyan a hüvelye. Fogadjuk el
2024. ápr. 8. 16:45
 16/26 anonim ***** válasza:
87%
Előre is bocsi, hogy elrontom a játékot, de aki esetleg nincs ezzel tisztában korábbról, annak jelzem, hogy itt a gyakorin elég sokan vannak, akik arra izgulnak, hogy farokméretes kérdéseknél úgy tesznek, mintha a nők 18-20cm alatt nem tudnák élvezni a szexet, és egy átlagos, 13-15 centit szégyellni kéne.
2024. ápr. 8. 16:47
 17/26 anonim ***** válasza:
19%

#10 Álmodban maximum. 3 centi átmérő nagyon kevés.

#16 A 16 sose volt átlag.

2024. ápr. 8. 16:49
 18/26 A kérdező kommentje:

De az arányok nagyon eltérőek.

Kb.

2024. ápr. 8. 16:50
 19/26 A kérdező kommentje:

Sokan nem a nőktől tudják, hogy mit szeretnek.

2024. ápr. 8. 16:55
 20/26 anonim ***** válasza:
95%

Annyira lényegtelen az átlag szerintem...

Külsőre meg nem mondod se a nőről,hogy neki mekkora kell és a pasiról se,hogy neki mekkora van.

Tehát,hogy az átlagba tartozik-e,vagy nem.Pont ezért lényegtelen a huzavona is,hogy mi az átlag méret vagy mekkora kell átlagban egy nőnek.

A testük ugyanúgy,mint a személyiségük vagy passzol egymáshoz,vagy nem.Majd ha eljutsz addig a másikkal akkor kiderül.

(11)

2024. ápr. 8. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!