Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Próbáltátok már ezt az anál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáltátok már ezt az anál plugot?

Figyelt kérdés
[link]

2024. márc. 26. 11:32
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Temuról análplugot rendelni, meghalok xd
2024. márc. 26. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Nézd, én biztosan nem mernék temuról rendelt übeg anal plugot kipróbálni. Én azt gondolom, hogy inkább érdemes kicsit többet fizetni egy szexjátékért, de cserébe legyen biztonságos és jó minőségű.
2024. márc. 26. 12:20
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Én hasznalok ilyet neha de eszembe nem jutne valami kinai csoda oldalrol rendelni
2024. márc. 26. 13:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Egyébként nem üveg hanem szilikon
2024. márc. 26. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Rendelj inkább rendese sex shopból, ne ilyen kínai oldalakról.
2024. márc. 26. 13:51
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Szexshopból rendelj inkább.
2024. márc. 26. 17:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szexshopbol is ugyanezt kapod 10x árért
2024. márc. 26. 20:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szilikon dildót rendeltem már párszár forintért, teljesen jó minőségű, úgyhogy hajrá.
2024. márc. 27. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nincs vele.Egyrészt szilikon másrészt a formálya miatt nem tud szétmenni vagy benn maradni.

Inkább más gond lehet ezzel a formával.

A tapasztalatunk az a párommal,hogy a legtöbb ilyen forgalmazott termék a nyaka túl széles.

Maga az ötlet ezzekkel nem gond amúgy.

Az fog történni hogy kellő síkosítás után nem marad benned a plug,hanem kicsúszik.Keress szűkebb nyakú tunel plugot,hogy a záróizom meg tudja azt tartani.

2024. márc. 29. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!