Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok pròbàltàtok màr a dupla behatolàst?
Figyelt kérdés
Pàrotok farka + vibri
Kèt pasi a puncitokban.
Milyen èrzès?
febr. 28. 10:51
1/10 anonim válasza:
Csak úgy hogy külön lyukban voltak a pasik.
2/10 anonim válasza:
Van mindenféle vibrárot, plug, stb. Így nagyon jó a sex.
3/10 anonim válasza:
Próbáltam, anno két vibrivel, majd az exférjemmel is. 28N
5/10 anonim válasza:
Dugás közben észre vettem, hogy a csaj imádja ha a fenekét ujjazom, amikor mondtam neki hogy fenekébe akar-e egy vékony vibrit dugás közben, akkor mondta, hogy, igen nagyon imádja.
6/10 anonim válasza:
Punci-popsi dupla volt már férfiakkal is és férfi-plug kombinációban, de egy helyen nem volt még kettő. Nem is lesz, mert az sok lenne nekem.
7/10 anonim válasza:
Igen, próbáltam. Szeretem. Gyakran csinálom minden felállásban. N
8/10 anonim válasza:
Nem dehogy, probáltuk de fáj. Egy lyukban 1farok. 2 lyukban kettő. Punci-popsi,
Popsi-száj,
Száj-punci.
10/10 SheLa válasza:
Még csak a pasim plusz egy dildo. Mindkettő a puncimban es az egyik a popsimban is. Nagyon elvezem. De nagyon izgat milyen lehet két pasival. 1< L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!