Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne Viagrát bevenni 25 évesen azért, hogy egy 40 éves nővel bírjam az iramot?
Figyelt kérdés
Nem leszek álszent, mert én kerestem mindig egy olyan nőt, aki éjjel-nappal szexelni akar és most meg is találtam. Olyan 1,5 hónapja találkozgatunk és mindig hatalmasat szexelünk, a nő egy vadmacska az ágyban. Most az egész hétvégét együtt töltöttük, és ki sem mozdultunk a lakásból, végig dugtuk a napot, szétszedett. A végére már csak alig-alig bírtam, de ő félórás pihenők után már kész is volt az újabb menetre. Szóval ezt még kibírtam, de ha ilyen étvágya lesz (és ahogy ismerem ilyen lesz😃), akkor félek nem fogom bírni. Mármint én szívesen döngetem, csakhát ugye a szerszámom pár menet után azért feladja. És nem akarok felsülni előtte, ezért gondoltam a Viagrára. Vagy már előre vegyem be, hogy ne is lássa?márc. 25. 16:39
11/17 anonim válasza:
Én nem biztos, hogy be mernék venni egy olyan tablettát amit csak úgy szerez valaki. Mi van ha rosszul sül el esetleg?
12/17 anonim válasza:
Ez hosszútávon nem fog működni, bogyóval sem, mert a farkad lefog szakadni érzetre. Hidd el tudom miről beszélek.
Vegyetek be még egy pasit, vagy pasikat.
Vidd el swingerbe ilyenek.
Gondolom, nem párkapcsolatra szeretnéd a csajt szóval akkor meg ne légy se mohó, se önző, mert csak megfekszi a gyomrod🤣😂🤣😂
13/17 anonim válasza:
Egyetértek a 12-sel, szervez neki egy kis fasz inváziót. Ha ennyire bírja, akkor örülni fog a több pasinak.
14/17 anonim válasza:
12-13# Én is elég jól bírom a szexet. De ha a pasim vagy a szexpartnerem ezzel állna elő, azon nyomban sarkon fordulnék.
Nem minden nőnek jön ez be.
15/17 anonim válasza:
#14 nem meglepetésként, hanem nyilván előtte megbeszélni ezt a dolgot. A kellemetlenség kínos mindenki számára. 13-as voltam.
De egyetértek nem mindenkinek jön be, ezt előre tisztázni kell.
16/17 anonim válasza:
12 vagyok, pontosan így értettem én is. Meg kell beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!