Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm túl gátlástalan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm túl gátlástalan vagy én vagyok túl gátlásos?

Figyelt kérdés
Általában akkor szexelünk ha nincs otthon senki. De ő akkor is akarna ha anyukám otthon van. A szobámnak nincs is kulcsa, így anya bármikor benyithatna. És az ágy is pont úgy van, hogy látszana mit csinálunk, mert üveges az ajtó. És a hangok is nagyon kihallatszódnának amikor szexelünk. Nem értem ő így, hogy merne szexelni. Ő meg pont azt nem érti én miért félek így szexelni. Szerintem érthetetlen ő így, hogy merne.
2024. márc. 24. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Ne legyél már ennyire tehetetlen férfi létedre..

Egy zár kb 4-5000 ft-ból megvan. Kicserélni semmiből sem tart. Venni két szöget kb 50 ft.. felakasztani rá egy meglévő törölközőt az ajtó elé.. ész kérdése.

Teljes természetes dolog a szex, nem tudom mit pörögsz ilyen dolgokon, mint aki életképtelen.

és igen ,te vagy gátlásos de inkább csak életképtelen.

2024. márc. 24. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Mert te még anya pici fiaként fogod fel a dolgot, ő meg már érettebben. Nőlj fel te is és hidd el hogy anyád se fog benyitogatni mert valószínű hogy tudja, nem makraméztok, vagy rejtvényt fejtetek.
2024. márc. 24. 19:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

vannak ilyen csajok akinek a lebukás esélye fokozza az izgalmakat. ennyi nincsen semmi több benne.

dugd meg állva úgy hogy közel az ajtóhoz fogod be a száját és a végén verd a szájába imádni fogja.

örülj neki hogy ilyen kis Ribizli csajod van nem egy fa pina.

2024. márc. 24. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Ő egy nő lehet, te meg egy kisfiúcska.
2024. márc. 24. 22:41
 5/9 A kérdező kommentje:
#4 Jó, de majd összeszedem magam. Igyekszem.
2024. márc. 25. 01:04
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Add nekem a csajt
2024. márc. 25. 07:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy zárat meg valamit az ajtóüvegre. Minimális előrelátással ezek a problémák orvosolhatók. Sok nőt izgat a lebukás veszélye, mi férfiak meg hajlamosak vagyunk rástresszelni és lelankadni tőle.
2024. márc. 25. 10:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Te vagy túl gátlásos/tehetetlen.
2024. márc. 27. 01:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Majd én megd.gom a csajod
2024. márc. 28. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!