Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátnőm, hogy engedje a fenekébe?
Figyelt kérdés
2024. márc. 23. 13:08
11/23 anonim 

válasza:

#10-es 1. Honnan tudod hogy néz ki a kérdező 2. Ha nem nézne ki jól nem lenne a barátnője 3. Ha még se ez a mérvadó hogy jól nézzen ki az illető és csak akkor lesz a barátnője akkor is lehet hogy azért nem engedi s@ggbe mivel pont nem szereti az anált
12/23 anonim 

válasza:

#11 Mert ha olyan jól nézne ki, hogy a csaj úgy gondolja, nem találna még egy ilyet, akkor bármilyen kívánságát teljesítené, nehogy elveszítse.
14/23 anonim 

válasza:

#12-es én egy lány vagyok aki a 11-es választ írta tehát ez nem minden esetben így működik , hogy a csaj bármit enged valakinek csak mert jól néz ki és igen az is fontos hogy ha nem tudod , hogy néz ki a kérdező akkor honnan tudod , hogy jól néz ki és ha esetleg látnád is és neked mondjuk nem tetszene lehet másnak meg pont bejön
15/23 anonim 

válasza:

#14 Mivel elég takarékosan bántál a központozással, nem biztos, hogy jól értem, amit írtál, de abban biztos vagyok, hogy te is úgy lennél vele, ahogy írtam.
16/23 anonim 

válasza:

#15 én még akkor sem 🤷♀️ ez az egyik.... A másik meg az , hogy mindenkinek más jön be ezen fölösleges vitatkozni mert így van és kész .
17/23 anonim 

válasza:

Ez sem igaz. Minden nőnek ugyanazok a férfiak tetszenek.
18/23 anonim 

válasza:

#17 akkor én most mondok egy példát az életemből : általános iskolában jött egy szőke fanszőr frizuráju magas vékonyabb testalkatú fiú és egyből rávetették magukat a lányok én meg nagyon nem vonzódtam hozzá nekem a kis csendes vissza húzódó fiú tetszett aki a többi lánynak nem annyira... velem egymagas volt
19/23 anonim 

válasza:

Általánosban, gyerekszerelemként még talán el tudok ilyesmit képzelni. Idősebb korban már nem.
20/23 anonim 

válasza:

#19 még mindig úgy van mint az általánosban 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ hiába hozol fel még további érveket attól még ugyanúgy lesz ahogy mondtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!