Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen olyan barátnőt találni, aki a puncija szüzességét még meg akarja tartani és csak a fenekébe akarja csinálni?
Ha jól emlékszem, hallottam egy vallásos lányról, aki ezt csinálta. Tilos volt a házasság előtti szex vallási okok miatt, szóval análba szexelt a pasijával.
Mondjuk nem jött be a terve, mert a vallás szerint így is paráznaságot követett el, szóval felesleges volt az egész.
Persze hogy van.
Én is ezt csináltam meg pár éve.
Annyira unalmas, hogy már sokadszorra teszed fel ugyanazt a kérdést.
Aztán privátban kuncsorogsz, hogy hol lehet "anal only" lányt találni... szánalmas.
"Szia. Ennél konkrétabbat tudnál mondani olyan pasinak, aki nem heccből, viccből, szórakozásból, hanem komolyan gondolja az anal only dolgot?"
"Hali. Lehet Hozzád 2 kérdésem? Előre is nagyon köszi szépen, tényleg!
Az egyik: Neked mi a tapasztalatod, ami bevált, milyen gyakran jó csinálni az anált, meg hogy a legjobb (pózok, tempó, gumi, sikosító, mennyi megy be)?
A másik, hogy te tudsz olyn fórumot, vagy csopit, vagy bármit, amiben lehet úgy ismerkedni, hogy anal only keres anal onlyt?"
analonly.com
Itt csak olyan lányok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!