Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvezek el azonnal a barátnőm fenekébe, miután bejut a makkom?

háát mer annyira szűk :)
de a bnőtök, szeretőtöket ez nem zaavarja?
meg nem félnek hogy elgyengül a záróizmuk..egyebek ?

vedd figyelembe hogy nekik ez annyira nem nagy élvezet :/
én úgy hallottam tapasztaltabb nőktől. ez csak a pasinak élvezetbomba
nőknek a hüvelyi behatolás a csodás. ha én bnőm lenne és neki jobb a hagyományos és úgy szexelnék vele csakis

Igen,ez igaz!
Szingli pasiként még volt barátnőm,vagy bárki lány,nő,aki popsiba engedte,hát oda én is hamarabb,s érzésre többet is elélveztem!
Szeretem amúgy néha popsiba is tenni,de sajna jelenleg senki nincs,sok nő sajna meg nem is engedi!
Bár én a teltebb,husisabb,akár inkább érettebb nőkért vagyok oda!!!

engem inkább az érdekelne hogy nem kaptok el fertőzést (akik óvszer nélkül popsit dugnak) ha ez nem lenne én is kipróbálnám 1x
de am maradok a hagyományosnál

9
Talán mert van immunrendszerem? Hát hogy nem kapunk el.. léptem már bele kutyaszaros tüskébe is képzeld el és vérzett a talpam mikor metszettem a rózsát és azt nem láttam, hogy beleléptem a kutyám szarába.
Kimostam alkoholos fertőtlenítővel és ennyi, semmi bajom sem lett.
Én kertben is a földeken csupasz kézzel dolgozok és nyúlkálok a trágyába is...
Nehogy már a párom emberi és tisztára mosott segglyukába féljek ezek után bedugni a farkam, amit utána természetesen lemosok szappanos vízzel? Mégis ha lemosod mi bajod lehetne? Ezerszer dugtam már popóba lányt és sosem volt semmi, de amint látod az előző dolgoktól sem volt semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!