Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért élvezek el azonnal a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvezek el azonnal a barátnőm fenekébe, miután bejut a makkom?

Figyelt kérdés
Rendesen nincs ilyen problémám

2023. okt. 5. 21:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

igen csak rohadt nagy különbség van hogy a talpad ferőződik el.. és egy tövistől, tüskétől, szegtől vagy pedig a farkad.. meg azon belül.. a húgycsőbe felkerülhetnek dolgok.. megtámadják a prosztatát amik gyulladáshoz vezethetnek ami pedig Trichomoniasis, Chlamydia, Gonorrhea vírusok megtelepedéséhez.

Én is kertészkedem képzeld :) jó dolog. sokkal inkább félnék ezektől a dolgoktól mint a trágyától..a trágya nem terjeszt nemi betegséget :D és bár szabad kézzel nem szokás a komposztládát megnyitni és széthordani, vagy a bivaly ürüléket felszedni.. a nő popsijába szabad farokkal hatolsz be ( itt ez a téma)

tényleg ezt a kettő dolgot hasonlítjuk?

nekem volt bajom az egyik exemtől pedig én voltam neki a legelső.. jártam urulógushoz 2 hónapig.

2023. okt. 7. 23:13
 12/18 anonim ***** válasza:
csak én végeztem el a házit? ...
2023. okt. 7. 23:13
 13/18 anonim ***** válasza:

11

én mosdatlan segget is nyaltam már, sőt úgy szeretem és sosem volt semmi bajom. Leszarom a fertőzést, a tudaton múlik, hogy fosol tőle vagy nem. Ilyen volt a covid is, az halt meg aki félt és beoltatta magát. Oltáskárosult ismerősökről sem beszélve.

Én csak mosatlan zöldséget és gyümölcsöt eszek az az igazi.. nem értem ezt az eltúlzott rettegést a természettől. A természet része a baktérium, a vírus is. Örülni kell, hogy vannak, így edződik a szervezetünk. Vannak ilyen mindent megmosok és fertőtlenítek ismerőseim és mindig betegek télen, hetekig köhögnek, taknyosak, lázasak...

Nekem a farkam nem ritkán volt szaros anál után, egyszerűen lemostam és ennyi. A húgycső meg letisztul egy hugyozás után azt annyi. Te túlkomplikálod, félsz és rossz az immunrendszered mert túl higiénikus vagy. Ez nem egyenlő azzal, hogy nem kell fürödni, de nem kell 5 percenként kezet mosni és nem enni koszos kézzel. Buszos, vonatos, pénzes kézzel is rendszeresen eszek és sosem vagyok beteg. Mentálisan pedig ezt elkönyvelem, hogy nem leszek beteg.

2023. okt. 8. 00:20
 14/18 anonim ***** válasza:
akkor te ritkaság vagy.. legtöbb ember meg nemi beteg lesz.
2023. okt. 8. 01:26
 15/18 anonim ***** válasza:

egyébként gyerekkorban meg babakorban edződik.. felnőtt korban már sehova se edződik az immunrendszer. én így tudom

maradjunk annyiban hogy én elkaptam ezt a szart.. pedig ha jól emlékszem 2-3 szor csak a hegyét tettem be abban az időszakban, és nem popóba.

mindenki eldönti mit vállal be.. de nem jó móka ezzel urulógia kontrollra járni.. és a gyógyszerek se voltak olcsók! rendesen rádepiztem erre, ne akarjátok átélni 22 évesen.

mosatlan gyümölcsöt én is van hogy eszek.. ki nem.

2023. okt. 8. 01:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Én tolni fogom análba ezek után is, 15 éve nyomom és nem hagynám abba csak ilyen dolgok miatt mert valakinek gyenge a szervezete és begyullad egy anális túrától..
2023. okt. 8. 02:33
 17/18 anonim ***** válasza:
tesó még felvágsz egy párszor hogy te milyen anális túrákat tartasz? :D elég volt
2023. okt. 8. 02:39
 18/18 anonim ***** válasza:
tesó, csináld te is, egyszer élsz és egyszer vagy fiatal. :)
2023. okt. 8. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!