Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Legtöbb nő miért nem jut el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legtöbb nő miért nem jut el az orgazmusig?

Figyelt kérdés
2024. márc. 23. 11:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
A hüvelyi orgazmusra gondolsz?
2024. márc. 23. 11:55
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen,a hüvelyi orgazmusra!
2024. márc. 23. 11:57
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Azért mert a női orgazmus sokkal összetettebb dolog,mint egy férfié.Ha egy férfi benne van egy nőben akkor előbb-utóbb elélvez.Utódnemzés szempontjából ez így rendben is lenne.A nők másképpen érik el az orgazmust,főleg a csikló ingerlése váltja ki náluk,a hüvelyben kevesebb idegvégződés van.Náluk lelki dolog is ez,rá kell hangolódniuk.Egy jó pasi könnyedén a csúcsra juttatja őket.
2024. márc. 23. 11:59
 4/14 anonim ***** válasza:
46%

3-as, mondasz valamit te is de én egyszerűbben fogalmaznék, engedelmetekkel:

Mert nem olyan partnerrel csinálja (vagy olyannal de nem úgy, vagy úgy), akivel menne. Érdekes, de akik velem voltak, elég nagy arányban lett hüvelyi orgazmusuk. Nem egy és nem kettő volt köztük kiknek az előző pasikkal nem sikerült. Valahogy velem igen.

Szóval (szerény mennyiségű statisztikámból kiindulva, amibe nem csak a párkapcsolati szexet számolom bele) eleve nem igaz az sem, hogy "a legtöbb nőnek" nem jön össze. Most lehet lepontozni, de szerintem egyiktök se volt még velem. Így véleményt alkotna arról, amiről ismeretei és tapasztalata sincs.

Hajrá!

2024. márc. 23. 12:03
 5/14 anonim ***** válasza:
41%
Az enyém mindig eljut az orgazmusig.
2024. márc. 23. 12:07
 6/14 A kérdező kommentje:
#4 öndicséret nem jó tulajdonság!
2024. márc. 23. 12:10
 7/14 anonim ***** válasza:
44%
Több oka lehet, de az én barátnőmnek eddig minden alkalommal volt orgazmusa miközben szexelünk.
2024. márc. 23. 12:12
 8/14 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, nem dícsértem magam. Tapasztalataimat írtam le röviden, számszerűséget szándékosan mellőzve. Ha neked ez rossz érzést okoz vagy hitetlenkedést, azon nem nekem kell dolgoznom.
2024. márc. 23. 12:13
 9/14 anonim ***** válasza:
27%
Mert biológiailag teljesen felesleges hogy a nő élvezzen
2024. márc. 23. 12:41
 10/14 anonim ***** válasza:
43%

Közben rájöttem, hogy hibásan írtam egy részletet. Ezt:

"eleve nem igaz az sem, hogy "a legtöbb nőnek" nem jön össze"

Elnézést, természetesen ezt nem tudom mi alapján firtatni, és a tudomány jelenlegi állása is azt mondja hogy a legtöbben nem jutnak el. Amit hangsúlyozni akartam az, hogy ebből még nem következik az, hogy a többség ne lenne rá képes. Igazából ez a fontos megallapítás (ha valaki a korrelációt nem képes megkülönböztetni az oksági viszonytól, akkor számára a "nem szokott" és "nem képes rá" ugyan az)

Amúgy #9 ez az állítás sem igaz. Szaporodás szempontjából is van jelentősége a női orgazmusnak.

2024. márc. 23. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!