Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mazochista lányok, nők, kortól független csak a
fájdalomtól mennyi idő alatt juttok el az orgazmusig?
A kérdező szavazást indított:
9 szavazat
Nem jutok el az orgazmusig. A fájdalom stresszlevezetésre tökéletes, de az orgazmus ettől független.
2024. febr. 25. 16:28
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Ez mindenkinél más szerepet tölt be. Van akinél szexuális kielégülést okoz, de mint ahogy írod stressz, feszültség oldás, levezetés hatással van.
Látom te se talalkoztal még mazo lánnyal ez nagyon nem igy működik:D
2024. febr. 25. 16:42
3: Szerinted hogy műkődik?
2024. febr. 25. 16:44
Én olyannal találkoztam, akinek a szexuális ingerlése volt a nagyon kemény fenekelés, és amikor már teljesen felpörgött, akkor ujjal kellett levezetni nála. Nagyon kellemes emlék 🙂
Az idő különböző volt volt amikor 10 15 perc akkor általában 3 sorozat is volt de volt amikor fél óra után kérte az orgazmust
2024. febr. 25. 16:49
Illetve volg egy olyan is, aki leginkább az elsőhöz hasonlított, stresszlevezetésre, illetve figyelenre volt szüksége. Vele semmilyen szexuális rész nem volt.
2024. febr. 25. 16:51
Sajnos pasival még nem tudtam elmenni, de ez szerintem azért vagy nagyrészt, mert nagyon korán kezdtem a masztit, és túlságosan hozzászoktam, ezért csak úgy tudok szex közben elmenni, ha miközben dug, masszírozom a csiklómat, és ezt minden pózban, különben nem megy.
2024. febr. 25. 20:09
Olyan partnerrel futottam össze akinek a folytogatás/légzéskontroll adta meg azt a pluszt ami a tuti orgazmudhoz kellett neki.
Persze csak ettől nem tudott elmenni, tehát kellett hozzá a szex és az is hogy már ott legyen az orgazmus határában. Ha olyankor fogtam be a száját (folytogatni nem szerettem mert az nyomot hagyott), akkor szinte mindig orgazmusa lett.
2024. febr. 26. 06:56
Én azt szeretem ha kapok egy jó verést mindenek előtt, főleg a fenekelést szeretem, utána ha a fenekemet dugja a párom és közben üt, de bent van a keze a puncimba akkor tudok a legjobbakat élvezni!
dec. 25. 20:27
Feneked dugása közben keze a puncidban, és a másikkal még fenekel is? 🤔😦
dec. 26. 16:25
Kapcsolódó kérdések: