Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszottál már meg orgazmust, csak hogy minél előbb vége legyen a szexnek?
Figyelt kérdés
Ha volt ilyen akkor miért csináltad ezt?2024. márc. 22. 22:21
1/10 anonim válasza:
Igen, ráadásul férfi vagyok. Otthon volt, és tudtam nem fogok tudni elmenni. Fáradt voltam hozzá.
3/10 anonim válasza:
Igen.
Rossz volt az ágyban a lány.
4/10 anonim válasza:
A pasik hogy játszák meg? A végén a cucc hiánya nem tűnik fel a nőnek?
5/10 anonim válasza:
Miért tűnne fel a "cucc hiánya"? Egyáltalán kinek hiányzik? 😅 Például ha gumizol, akkor ugyan úgy leveszed, csekkolod, bekötöd stb. Ha ügyesen szerepelsz, a gyanú se merül fel, így pedig nincs oka a csajnak nyomozni
#1 voltam
6/10 anonim válasza:
A volt párom sajnos borzasztóan ügyetlen volt az ágyban. Ott előfordult ha szép ha nem … csak neki akartam jót .
7/10 anonim válasza:
#6 szerintem nem csak neki, de nem akarok vádaskodni. A lényeg, hogy ez igazából nem jó. Nem segítesz vele.
Üdv, a #1
8/10 anonim válasza:
Ezért csak volt a párom. Azóta minden szuper.
9/10 anonim válasza:
1-2 alkalommal, amikor kimerült voltam és a párom nagyon lelkesen kényeztetett, de tudtam, hogy ebből nem lesz orgazmus..
10/10 anonim válasza:
Igen a mostani párommal szinte mindig. Szex és nyalás közben soha nem volt még orgazmusom vele. Ezt ő is tudja de volt már hogy csikloizgatasnál megjátszottam csak hogy végre vége legyen. Sajnos semmit nem tud normálisan csinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!