Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet beindítani terhesség nélkül a tejtermelést?

Biológiai órán hiányoztál?
Tehéntej sincs, míg nem ellik meg az állat.

"1 Vagyok!
A félre értések elkerülése végett!
Kedves kérdező bölcsebb lett volna ha nem nyílvánosan, vagy egyáltalán nem köszönöd meg a linket. A hozzászólásomban hormonális úton való befolyásolást említek. Értelem szerűen, sok embernek az illegális dolgok jutottak eszükbe, hozzáteszem hogy helyesen. Mert a tejtermelődés biológiai lag ezen alapszik. Ez csak egy érvelés volt részemről az értelmrzhetőség miatt hogy ez nem egy csettintünk egyet és hopp, ott a tejecske.
Én ilyen illegális hormon készítmény beszerzésében nem tudok segíteni senkinek, s a kérdezőnek se ilyet küldtem! Mert amit megköszönt a kérdező. Az egy természetes gyógynövényekhez vezető link, amik serkentik, elősegítik az anyatej termelődését, s ami fontos, ez mind egy google keresés eredménye. A 9 es válaszoló tökéletesen leírta hogy ez nem egy hétköznapi dolog, úgy mint sok más hormon tartalmu, vagy azt befolyásoló készítmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!