Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet beindítani terhessé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet beindítani terhesség nélkül a tejtermelést?

Figyelt kérdés
Barátnőm imádja ha a melleit szívom, én pedig bedobtam, mi lenne, ha jönne belőle anyag... Tetszett neki. Nekem is tetszik, főleg azért, mert GH van benne, szóval oltári hasznos lenne, mind a ketten akarjuk fogyasztani. Kérdés hogy lehet beindítani?
2024. márc. 21. 21:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hormonális úton, ami nem ingyen van
2024. márc. 21. 21:47
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Mi az a gh?
2024. márc. 21. 21:51
 3/12 anonim ***** válasza:
28%
Anyám borogass!
2024. márc. 21. 21:55
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Biológiai órán hiányoztál?

Tehéntej sincs, míg nem ellik meg az állat.

2024. márc. 21. 22:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy! A természetet nehezen verheted át, de annak mindenképpen következményei lesznek! És nem feltétlenül hasznosak!
2024. márc. 21. 22:26
 6/12 anonim ***** válasza:
38%
Ha szép nagy,s főleg természetes cicik,azt én is szivesen kényeztetném szingli pasiként tejci nélkül is...
2024. márc. 21. 22:46
 7/12 A kérdező kommentje:
2 growth hormone
2024. márc. 21. 23:14
 8/12 A kérdező kommentje:
1 köszi a linket amit küldtél.
2024. márc. 21. 23:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hormonális úton, a bibi az, hogy ez nem standard patikai készítmény, szóval aligha fogod tudni csak úgy felíratni.
2024. márc. 22. 00:05
 10/12 anonim ***** válasza:

"1 Vagyok!

A félre értések elkerülése végett!

Kedves kérdező bölcsebb lett volna ha nem nyílvánosan, vagy egyáltalán nem köszönöd meg a linket. A hozzászólásomban hormonális úton való befolyásolást említek. Értelem szerűen, sok embernek az illegális dolgok jutottak eszükbe, hozzáteszem hogy helyesen. Mert a tejtermelődés biológiai lag ezen alapszik. Ez csak egy érvelés volt részemről az értelmrzhetőség miatt hogy ez nem egy csettintünk egyet és hopp, ott a tejecske.

Én ilyen illegális hormon készítmény beszerzésében nem tudok segíteni senkinek, s a kérdezőnek se ilyet küldtem! Mert amit megköszönt a kérdező. Az egy természetes gyógynövényekhez vezető link, amik serkentik, elősegítik az anyatej termelődését, s ami fontos, ez mind egy google keresés eredménye. A 9 es válaszoló tökéletesen leírta hogy ez nem egy hétköznapi dolog, úgy mint sok más hormon tartalmu, vagy azt befolyásoló készítmény.

2024. márc. 22. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!