Kinek mikor kezdődött a tejtermelés? (21. h)
Figyelt kérdés
Az utóbbi napokban megjelentek apró foltok a melltartómon, mikor levettem őket, és valószínűnek tartom, hogy ez már kezdetleges tej lenne. De ha masszírozom, még nem jelennek meg cseppek, csak nap végével, mikor hazaérve átöltözöm. Ez gondolom előfordul másoknál is. Nektek hogy volt?
Plusz az utóbbi 2 hétben besötétedett és még 1-1 centivel biztosan nőtt a bimbó körmérete. Biztosan sok változás van mostanság. :-)
2019. szept. 28. 18:37
1/8 anonim válasza:
Olyan 25. Héten.
2. Terhességről nem tudok nyilatkozni, még van tejem 19. Héten
2/8 anonim válasza:
Nálam még semmi jele, pedig már eléggé a végén vagyok 37+2 hkm
3/8 anonim válasza:
24 hetes vagyok, én tapasztaltam hasonlót a melltartómon és az alvós pólómon is.
7/8 anonim válasza:
15-16. hét körül, pedig első baba. De igazából ez a későbbi tejtermelésre nézve nem releváns :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2019. szept. 30. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!