Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért fontos ha, hogy a barátnőtök szeresse a szopást?
Rengeteg nő van aki sosem csinálja
Szerinted az összes nő aki valaha kapcsolatban volt ők mind csinálták? Ugyan már
Szerintem keress értelmesebb pasikat. Nekem pl. - sorry hölgyek - a szopás igenis fontos. Nem csak az érzés miatt, ez valahogy nálam a legnagyobb bizalom és a teljes elfogadás.
De! Legyen már egy pasinak annyi esze, hogy irányít. Ha felvette és visszanéztétek, azt mondja meg, mit kellene másképp csinálnod. A szopás egy művészet (a punci nyalás is), nem abból áll, hogy tövig bekapja a csaj a brét. Van kezed, nyelved, nyálad, cicid. Azokat is kell használni. Odaadó, aranyos csaj lehetsz, aki tud szeretni ("Viszont a szex többi részét úgy gondolom, hogy jól csinálom")
Szóval: szerető, türelmes pasi, kommunikáció és gyakorlás. Ami viszont nem jó neked, azt ne csináld.
Lenin elvtárs is megmondta, hogy tanulni, tanulni, tanulni. Én drukkolok neked ❤️
Én speciel szeretem ha a nő öklendezik közben.
De hogy válaszolják neked ez valahol érzékibb bensőségesebb mint a dugás, és min az egyik előttem író mondta, hogy élvezi ha a nő is foglalkozik vele. Emelett nekem is alap a kölcsönös orális kényeztetés. Van hogy "csak" ez van. 🙂
Na de csajok, a kérdés a szopásról szólt, nem a mély torokról.
1, Azért fontos, mert aki ebben nem nyitott, az másban sem. Ergo rohadt hamar ráunok.
2, Ha te nem szopsz, gondolom a nyalást sem igényled, ugye? Mert hát így korrekt. Akkor mi az előjáték? Vagy odaköptök azt go?! Megint csak elég unalmas lehet.
Csak mert nem volt még egy normális pasid aki türelmesen hagyta volna, hogy kísérletezz. Gyorsan mind a szádba élvezett aztán panaszkodott, ugye?
Amúgy a 10-es fogalmazása lehet, hogy nem tetszett neked de a tartalmát figyeld meg. Az egy férfinak hozzáadott érték és semmi olyan nincs benne amit eddig se tettél volna meg, ha jól olvastam a soraid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!