Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak(30+) ha ti megismerkednetek egy novel es nagyon tetszene, zavarna titeket ha kiderulne hogy prostitualt volt regen?
Figyelt kérdés
márc. 20. 19:56
21/30 anonim válasza:
20-as
Büszke ő is rá, vagy csak őszintén elmondta?
22/30 anonim válasza:
Volt ilyen kapcsolatom. Nem érdekel a múlt, mert aki sokat néz hátra az pofára esik, és én ezért élek a jelenben. S ha befejezte ezt a tevékenységet és őszinte, és szeret, akkor rendben van minden
24/30 anonim válasza:
24#
Szerintem nem tudnék benne megbízni 100%-ig..
Mindig bennem lenne, hogy mi van ha hazudik, titkolózik. Még a normálisabb életet élő nők között is észre vettem, hogy nagyon sokszor elhalgatnak dolgokat.
25/30 anonim válasza:
Nem, egyszer majdnem lett is egy ilyen kapcsolatom..
26/30 anonim válasza:
Nem,- még jobban imádnám....-a levetett bugyiját is csokolgatnám. megdugnám.....- még jobban felizgulnék , hogya páromat mások is dugják....
27/30 anonim válasza:
Mivel nős vagyok és csak szexre kellene, nem zavarna
28/30 anonim válasza:
Mennyyire régen?
Mult héten vagy 10éve.
Az utobbi nem zavarna az valóban régen volt.
Ha a múlthéten "hagyta abba" az még vissza csábulhat a könnyü pénz világába ahol 1hét alatt annyit kereshet mint más 1honap alatt.
29/30 anonim válasza:
Ha már abbahagyta korábban, vagy ha épp velem lépne ki belőle, és képes lenen rá, akkor helyén tudnám kezelni a dolgot.
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!