Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferfiak(30+) ha ti megismerked...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak(30+) ha ti megismerkednetek egy novel es nagyon tetszene, zavarna titeket ha kiderulne hogy prostitualt volt regen?

Figyelt kérdés

márc. 20. 19:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

20-as

Büszke ő is rá, vagy csak őszintén elmondta?

márc. 21. 05:58
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen kapcsolatom. Nem érdekel a múlt, mert aki sokat néz hátra az pofára esik, és én ezért élek a jelenben. S ha befejezte ezt a tevékenységet és őszinte, és szeret, akkor rendben van minden
márc. 21. 07:29
 23/30 anonim ***** válasza:
Kicsit sem
márc. 21. 07:47
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

24#

Szerintem nem tudnék benne megbízni 100%-ig..

Mindig bennem lenne, hogy mi van ha hazudik, titkolózik. Még a normálisabb életet élő nők között is észre vettem, hogy nagyon sokszor elhalgatnak dolgokat.

márc. 21. 07:58
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyszer majdnem lett is egy ilyen kapcsolatom..
márc. 21. 10:34
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem,- még jobban imádnám....-a levetett bugyiját is csokolgatnám. megdugnám.....- még jobban felizgulnék , hogya páromat mások is dugják....
márc. 21. 18:05
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nős vagyok és csak szexre kellene, nem zavarna
márc. 21. 19:12
 28/30 anonim ***** válasza:
60%

Mennyyire régen?

Mult héten vagy 10éve.

Az utobbi nem zavarna az valóban régen volt.

Ha a múlthéten "hagyta abba" az még vissza csábulhat a könnyü pénz világába ahol 1hét alatt annyit kereshet mint más 1honap alatt.

márc. 23. 19:14
 29/30 anonim ***** válasza:
90%

Ha már abbahagyta korábban, vagy ha épp velem lépne ki belőle, és képes lenen rá, akkor helyén tudnám kezelni a dolgot.

38/F

márc. 23. 19:18
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna.
márc. 23. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!