Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, megismerkednétek egy házas nővel ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Adott egy 37 éves szingli férfi, már szeretne megállapodni, de évek óta nem talál elvárásainak megfelelő nőt. Szeretne gyereket, úgy érzi, már ideje lenne megtalálni a nőt, akivel lehet tervezni, de még csak láthatáron sincs ilyen lány. Aztán felbukkan egy 29 éves nő, akivel egy húron pendülnek, mitöbb, teljesen elkápráztatja, külsőre-belsőre az esete, ráadásként nagyon hasonló az érdeklődési kör, ami ritka a férfi esetében. Lényegében álomnő neki, kérni sem lehetett volna jobbat. A bökkenő, hogy a nő már házas. A férfi úgy érzi, nyitott az ismerkedésre a nő, ugyan csak baráti beszélgetés történt köztük eddig, de valamiért úgy érzi, a nő részéről is kölcsönös a vonzalom, a szimpátia. Ti a férfi helyében mit tennétek? Várnátok továbbra is a szingli nagy Ő-t ennyi idősen, vagy megpróbálnátok megismerkedni ezzel a nővel?2022. jún. 20. 13:55
1/11 anonim válasza:
Egyén függő van aki belemenne, lesz pedig olyan akit zavar.
Mindenféle válaszokat kaphatsz, de hogy valójában mit gondol a férfi , azt csak ő tudja
2/11 anonim válasza:
Megpróbálnék megismerkedni ezzel a házas nővel.
3/11 Deff válasza:
Más nőjére menni a legnagyobb aljasság férfiak között. Persze barátkozni szabad, de keress közben mást inkább párkapcsolatra.
4/11 anonim válasza:
Valószínűleg a férfi kétségbeesésében túl sokat lát bele a nő reakciójában és összekeveri a kedvességet a kacérsággal. Én a férfi helyében nem tenném tönkre két másik ember kapcsolatát.
5/11 anonim válasza:
elég nagy "bökkenő" az a házas szócska,szóval el a kezekkel,
főleg ha már gyerekek is vannak.És ne képzelj túl sokat magadról,
meg a kvalitásaidról,főleg ilyenekkel hogy az álomnő lenne neki..
Ezt honnan veszed, még két percet sem töltöttél vele kettesben,
normális kapcsolatban.
6/11 anonim válasza:
Annyira el vagy keseredve, hogy bele látsz mindent a dologba. Valószínűleg a nő semmit nem akar tőled, de ha bepróbálkozol ilyen ömlengősen legalább barátod sem lesz.
7/11 anonim válasza:
Utolsó,a kérdező az " álomnő"....
8/11 anonim válasza:
Ne taposs két egymássaal házas ember életébe!
9/11 anonim válasza:
Mivel szeretői kapcsolatot keresek, így igen, benne lennék egy ilyen nővel.
10/11 anonim válasza:
Ennyi hülye valaszt! Senkinek sincs élete?
Voltam ilyenben. Miattam el is vált.
Ja és nem voltam szingli, sosem voltam ilyen lúzer hogy ne lettek volna csajaim. És nyilvan levágtam hogy akar engem ő. Nem voltam ilyen balf... sem hogy "úgy érzem" és társai... Legyen már tököd és szedd fel ha kell neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!