Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nekem nem tettsző férfiak mosolyognak, leszólítanak engem. Ellenben akivel szivesen megismerkednék, rám sem néz?
Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 22:32
2/43 anonim válasza:
Mert a helyes férfiak a top csajok után áhítoznak, nem az átlag nő után
3/43 A kérdező kommentje:
Miért érdemlek büntetést?
2015. aug. 15. 22:35
4/43 anonim válasza:
Mert aki neked bejön, annak nem jössz be.
5/43 anonim válasza:
Olyan a kisugárzásod, hogy ezt vonzod be. Figyelj oda arra, hogy olyan vagy-e, amilyen nőre vágynak azok, akik neked tetszenek, és hogy tudsz-e, akarsz-e olyanná válni, az te vagy-e. Ha igen, akkor tegyél érte. Aki most vagy, az úgy tűnik, hogy azoknak tetszik, akik téged hidegen hagynak.
7/43 anonim válasza:
Annyira imadom ezt. Ismeritek egyaltalan a kerdezot? Honnan tudjatok, hogy nem atlag pasikrol van e szo?
Kerlek , ne jojjetek a szokados hulye dumaval, mert mar faraszto...
8/43 anonim válasza:
Mi más magyarázat lenne arra, hogy akiket ő nézett ki magának le se tojják, és akinek meg bejönne a csaj, az meg nem tetszik neki? Olyan nem lehet, hogy véletlenszerűen megtetszik neki egy srác és pont mindig annak nem kell. Pár alkalommal még lehetséges, de ha már sokszor történik, akkor el kéne gondolkodni, hogy mi azokban a férfiakban a közös tulajdonság, ami neki tetszik. Szerintem túl sok itt a véletlen, ennek csak valami logikus magyarázata lehet. Amúgy én nő vagyok, mielőtt a torkomnak ugrotok.
9/43 A kérdező kommentje:
Tele van az utca jobbnál jobb, tökéletes testű, hellyes férfiakkal... de mindig az mosolyog rám, akinek nincs jó teste, sem hellyes arca!
2015. aug. 15. 22:44
10/43 anonim válasza:
Én meg annyira imádom az ilyen h..e semmit mondó kérdéseket!
Komolyan, kérdező, ők is emberek, őket is vehetnéd emberszámba. Az, hogy ők neked nem jönnek be, az nem az ő hibájuk! Lehet, hogy lejjebb kéne adnod az igényeidből.
Egyébként ma már a nők is kezdeményeznek, ha olyan nagy a szád, akkor szólíts le te egy srácot, aki neked tetszik! Majd aztán meglátjuk, hogy milyen érzés a ló másik oldalán lenned!
Komolyan nő létemre nem értem, hogy miért vagy ezen ennyire kiakadva kérdező, hogy most pl. ilyen szériád van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!