Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nekem nem tettsző férfiak mosolyognak, leszólítanak engem. Ellenben akivel szivesen megismerkednék, rám sem néz?
Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 22:32
11/43 anonim válasza:
Lehet te magad másnak tűnsz egy olyan pasi előtt, aki egyáltalán nem érdekel, mint egy olyan előtt, aki még be is jön. Nyilvánvalóan máshogy nézünk egy olyan emberre, akivel esetleg megismerkednénk.
12/43 anonim válasza:
Na, erről beszéltem. A lány nem feltűnő jelenség valószínűleg, de neki olyan férfi kell, aki már feltűnőbb lányok figyelmét élvezi minden bizonnyal. A férfi egyszerűen jobb nőt tud szerezni (külsőre és belsőre igényeknek megfelelően) mint a kérdező. A kérdezőnek lehet, hogy lenne esélye a kiszemelt férfinál, de mivel külsőre nem egy bombázó, ezért kiemelkedő személyiségnek kell lennie, de ahhoz le kéne szólítani a srácot és ismerkedést kezdeményezni.
13/43 anonim válasza:
Szerintem meg a kérdező csak egy hule pitsa aki a szőke pénzes hercegre vár fehér BMW-ben. Mert a pénz helyesse teszi a férfit.
14/43 anonim válasza:
Kedves 7-es, a teljesen átlagos emberek sem egyformák. Pl. van, aki otthonülő, van, aki szeret nyüzsögni, van, aki sokat kirándul, van, aki sokat sportol, van, aki zenél, vannak, akiknek elvakult nézeteik vannak, más meg a háta közepére sem kívánja ezt. Na most a különféle típusú embereknek különféle dolgok és emberek keltik fel a figyelmét, és ezt kell kipuhatolni, és ismerni kell hozzá magunkat eléggé, hogy mi azzal azonosulni tudunk-e, ha igen, akkor van esélye a sikernek, de ha azok nem mi vagyunk, az csak erőlködés lesz, ha mégis megpróbáljuk, és csak nevetségessé válunk mások előtt.
15/43 A kérdező kommentje:
2-es Valóban nem vagyok "topp" csaj, mert midig edzésről jövök, smink nélkül és sport táskában!
DE ha felveszek nőies ruhát és leengedem a hajamat én is nagyon lányos vagyok. :)))
2015. aug. 15. 22:51
16/43 A kérdező kommentje:
5-ös. Nem tudom, hogy milyen nőre vágynak azok akik nekem tettszenek, de nem is akarok másnak megfelelni!
Önmagam akarok lenni, minden percben.:)
2015. aug. 15. 22:54
17/43 A kérdező kommentje:
8-as
Nem tudom mi a közös tulajdonságuk, azoknak a férfiaknak, akik megtettszenek nekem. Viszont szeretem ha vélhetően hasonló érdeklődésű mint én vagyok.
2015. aug. 15. 22:57
18/43 anonim válasza:
Az ilyen férfiaknak sajnos az átlagos szépség sem elég. Csak és kizárólag a bomba, feltűnő csajok kellenek nekik (a tényleg nagyon helyes, kisportolt kategória) a jóképűbb, de szerény, művelt srácoknál érdemes szerintem próbálkozni, ők a legjobb barátjwlöltek.
19/43 anonim válasza:
Nekem nem jössz be. Akérdésed és a hozzászólásaid olvasva úgy vélem nem jönnél be nekem.
20/43 A kérdező kommentje:
10-es
Nem vagyok kiakadva. Csak kiváncsi voltam miért van ez. :)
Én nem koptatok le senkit, mindenkivel szóba állok, max mondom neki, hogy barátunk még lehetünk.
(Már ha normális az illető, nem agresszív, erőszakos stb.)
2015. aug. 15. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!