Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak(30+) ha ti megismerkednetek egy novel es nagyon tetszene, zavarna titeket ha kiderulne hogy prostitualt volt regen?
Most rávághatnám hogy nem zavarna, csak legyen egészséges és hűséges. Lehet tényleg nem zavarna, de nem voltam még prostival (ingyen se sehogy sem). Alapvetően ami szerintem lényegesebb, az a miért. Illetve ha volt olyan lelki gondja ami közrejátszott, az megoldódott-e.
Nem tudom. Gondolom kérdező ez egy elméleti kérdés.
Ja, és nem ítélem el a prostitúciót. Én is szívesen csinálnék ilyesmiket pénzért (nem feltétlen csak a pénz miatt), csak hát hetero férfiként nem tudom lenne e értelme akár csak hirdetni.
Külföldön talán rugalmasabbak, vagányabbak a nők. Magyarországon szerintem nem fizetnek szexért nők férfinak.
(22:19 voltam, a 12-es)
Nekem anno 21 évesen volt egy barátnőm, aki azt mondta, amikor megismerkedtem vele, hogy Night Clubokban szokott táncolni.
Akkor ő 27 éves volt.
Aztán később véletlenül tudtam csak meg, hogy ha eleget fizettek a kuncsaftok, akkor bizony nem csak táncolt…
A többi nem publikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!