Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero lányként mit érzenél ha ki kéne nyalnod egy másik lányt?
Figyelt kérdés
márc. 18. 09:28
1/18 A kérdező kommentje:
Nem akarok megbántani, provokálni senki csak kivácsi vagyok a véleményekre
márc. 18. 09:28
4/18 anonim válasza:
Az nagyon megalázó lenne, kérdés még az is hogy miért kéne kinyalni?
5/18 anonim válasza:
Kéne? Soha, de soha nem tenném meg. Csak és kizárólag férfiak vonzanak.
6/18 anonim válasza:
Hasonló szitiban vagyok. Van egy csaj aki ittasan vonz. De hogy lemenjek a lába közé vagy megcsókoljam... taszít.
7/18 anonim válasza:
Szerintem öklendeznék, lehet le is hánynám🤢
8/18 anonim válasza:
Így alap esetbe azt mondom hogy nem nyalnék puncit semmiért és senkiért.
Ha pedig egy többesben lennék begerjedve ki tudja? Lehet kipróbálnám. De akkor is kb 10% esélye van
9/18 anonim válasza:
Nehéz rá válaszolnom mert nem vagyok hetero.😀💁♀️ ugyhogy ha szimpik vagyunk egymásnak és ott a párom is, akkor nagyon szivesen és mindent is:)
10/18 anonim válasza:
“ Nehéz rá válaszolnom mert nem vagyok hetero”
Még jó, hogy nem is kell rá válaszolnod, mivel heterokhoz szól a kérdés🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!