Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként/Nőként szoktatok más lányt/nőt látni meztelenül? Ha igen, milyen gyakran? Férfiak titeket zavarna ha pl a barátnőtök rendszeresen látna egy másik csajt csupaszon?
Röplabdacsapatban játszom, és az öltözőben rendszeresen vagyunk egymás előtt meztelenül. Volt olyan hogy megmostuk valaki hátát, illetve táborban is volt hogy együtt zuhanyoztunk. Egy szintén nő ismerősöm mondta, hogy ő még soha nem látott másik nőt meztelenül. Meg amúgy is, aki ennyiszer lát másik nőt csupaszon, az valószínűleg leszbikus(lesz) mert ennyi jó testű nő úgysem csak zuhanyzik.
Természetesen ebben nem hiszek, meg valószínűleg egyikünk sem leszbikus(a csapatból) mindenkinek volt barátja, és általában nem izgul fel ilyenkor senki. Ha valaki leszbikus lenne az sem lenne baj természetesen. Azt is mondta, hogyha ő férfi lenne nem bírna egy nő szemébe nézni ha az egy másik nő előtt zuhanyozna. Én ezt az egész kijelentést "soknak" tartom, de kíváncsi vagyok hogy ti is így gondoljátok-e, vagy én/mi vagyunk túlságosan "merészek"?
A 18-20 éves korosztály róla van szó, ha ez számít valamit.
Nagyon prűd az a csávó.
Azért van némi leszbikus beütése a dolognak, és azt írod, általában nem izgul fel senki. Ez azt jelenti, hogy néha azért felizgul valaki :)
Hát munkámból kifolyólag egész nap puncikat nézegetek, de még nem lettem leszbikus...
Komolyan vannak emberek, akiknek ennyire idióta elképzelései vannak a dolgokról?
Szexi amikor csajok együtt meztelenkednek. A legkevésbé sem zavarna vagy érdekelne amíg meztelen pasi nincs a dologban.
35F
Engem igen zavarna mert elég homárkás szituáció, viszont akiben eddig elnyomódtak a beteg vágyak vagy épp tudta irányítani akkor lehet ez előhozná.
Szóval nem jó játszani a tűzzel.
F/43
Szerintem a páromat zavarná ha ilyen közegben mozognék rendszeresen. Féltékeny lenne, de olyat biztos nem mondana, hogy többet a szemembe se tud nézni. De nekem van némi bi hajlamom, tudja is, látott is már lánnyal csókolózni, szóval van némi alapja.
Az meg hogy valaki attól lesz leszbikus, mert sok jó nő között van az nem igaz. Esetleg akiben lappangott eddig az rájön, hogy hoppá, vonzódom a nőkhöz is.
26N
4 évig koleszos voltam, volt egy 8 fős társaság, akikkel minden nap együtt zuhanyoztam.
Senki se takargatta magát. Válaszfalak sem voltak. Simán megmostuk egymás hátát, egymás előtt borotváltuk magunkat.
Ami azt illeti én bi vagyok és a szobatársak között is akadt, de sose kevertük bele a többieket a saját szexualitásunkba.
Mostanában egy fitnesz klubba járok, ott is jön megy sok nő pucéran a zuhanyzóban.
Amikor csak tehetem, meg szoktam nézni a csajok a mellét, fenekét vagy hogy szőrös vagy csupasz a puncija, de nagyjából ennyi. Sose tátott szájjal,feltűnően, bunkón.
Engem is csomószor megnéznek és olyanok, akik tuti nem leszbikusok.
Szerintem ennyi belefér bőven a kíváncsiságba.
9-es Én is megnéznék rajtad mindent! :)
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!