Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként/Nőként szoktatok más lányt/nőt látni meztelenül? Ha igen, milyen gyakran? Férfiak titeket zavarna ha pl a barátnőtök rendszeresen látna egy másik csajt csupaszon?
Röplabdacsapatban játszom, és az öltözőben rendszeresen vagyunk egymás előtt meztelenül. Volt olyan hogy megmostuk valaki hátát, illetve táborban is volt hogy együtt zuhanyoztunk. Egy szintén nő ismerősöm mondta, hogy ő még soha nem látott másik nőt meztelenül. Meg amúgy is, aki ennyiszer lát másik nőt csupaszon, az valószínűleg leszbikus(lesz) mert ennyi jó testű nő úgysem csak zuhanyzik.
Természetesen ebben nem hiszek, meg valószínűleg egyikünk sem leszbikus(a csapatból) mindenkinek volt barátja, és általában nem izgul fel ilyenkor senki. Ha valaki leszbikus lenne az sem lenne baj természetesen. Azt is mondta, hogyha ő férfi lenne nem bírna egy nő szemébe nézni ha az egy másik nő előtt zuhanyozna. Én ezt az egész kijelentést "soknak" tartom, de kíváncsi vagyok hogy ti is így gondoljátok-e, vagy én/mi vagyunk túlságosan "merészek"?
A 18-20 éves korosztály róla van szó, ha ez számít valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!