Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero lányként van olyan aki vonzónak tart másik lányt? Esetleg be is vállalná vagy csak gondolat szintjén?
Nem mindenapos dologra gondoltam, hanem néha biztos összefut valaki utcán akárhol olyannal aki tetszik.
Nekem pasiként is van olyan (ritkán) hogy vonzónak találok egy pasit, de többről semmiképpen nem lesz szó!
Pasival semmiképp!!
Soha nem fordult még ilyen elő velem és nem is fog.
Látom ha szép egy nő, de vonzalmat semmilyen szinten nem érzek iránta.
Én múltkor egy nyilvános wc-re vártam és egy gyönyörű lány jött ki.
Igaziból olyan hangosan bukott ki belőlem, hogy "Úristen de szép vagy!". Ő megilletődve mosolyogva megköszönte.
Nem akartam zavarba hozni, de annyira gyönyörű volt... De szexuálisan semmit nem tudnék érezni iránta se.
19l
Mos mi nők meg mondjuk h xyz lány csinos szép stb ..
De ha heterok vagyunk nem bújunk vele ágyba még fantázia szinten se mert jó a csaj
Ha már ez megfordul a fejben nem hetero vagy hanem biszex .
Olyan nem létezik h kíváncsi
29N/bi
egyszer a csajom egyik baratnoje egy buliban odajott hozzam es elkezdte sorolni, hogy mennyire gyonyoru a csajom es o annyira meg akarja csokolni...
mondtam neki, miert ne? en megengedem:) sot.
odament hozza, elkezdtek tancolni, valamit beszeltek aztan elkezdtek csokolozni.
a csajom hetero, de ott azon az eseten poenbol smaroltak.
nekem nagyon bejott, de sajna nem volt folytatas azota sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!