Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leginkább leszbikus/biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bea6 kérdése:

Leginkább leszbikus/biszex lányokhoz szólna a kérdésem.Nagyon gáz, hogy lányként szeximádó vagyok, ráadásul perverz gondolatokkal? Leginkább a női nemi szerv illata (ápolt!) , ami megőrjít,és a sokcsajos szex gondolata. De a párom előtt szégyellem.

Figyelt kérdés
Viszont annyira jó lenne ezeket a vágyaimat tabuk nélkül kiélni. Ötlet?

2022. okt. 25. 12:58
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Milyen párkapcsolat az, ahol erről nem lehet nyíltan beszélni? Legfeljebb elutasítja.
2022. okt. 25. 13:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, én is hasonló vagyok, csak más fétisekkel. Szerintem légy őszinte a párkapcsolatodban, a tiszta kommunikáció nagyon fontos, a hazugság és a kielégítetlen vágyak pedig mérgezőek.
2022. okt. 25. 13:06
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Milyen ötletet vársz? A p.nci illat gondolom adott, ha nő a párod, bár nem derült ki egyértelműen (azért bízom benne, hogy ez nem egy "csajt keresek a pasim mellé" hirdetés lesz). A többit meg felhozhatod, de én pl biztos kiakadnék rajta, hogy több csajt is hozni akarsz. De talán szerencséd lesz. Ha nem, akkor meg eldöntheted, hogy szakítasz, és kiéled, vagy ő fontosabb.
2022. okt. 25. 14:04
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Nincs mit szégyelni ezen. Mindenkinek megvannak a maga vágyai és egy jó kapcsolatban ezeket meglehet beszélni. Esetleg kompromisszumot kötni.
2022. okt. 25. 14:37
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

A random női nevek+random számok (pl.Bea6),valamint a negédesen cukiskodós, becézgetett nevek (pl.Annácska15,Kiscsajszikaa26 stb), kamuprofilra utalnak, ugyanis csak a pasik hsizik, hogy a nők ilyen fantáziátlan, sablon módon választanak nevet.

A megfogalmazásod se nőre utal:

-"szeximádó vagyok" - a nők 90+%a alapvetően az érzelmekhez kapcsolja a szexet, a partnert,az együtt megélést stb.szeretik, a férfiakra jellemző, hogy csak magáért szexért vannak oda.-

-a "női nemiszerv illata megőrjít"- Ez ott bukik, hogy a nők nem őrülnek meg a punciért, márcsak azért sem mert van sajátjuk, amit rendszeresen ápolnak, tisztítanak, néha napján maszturbálnak és naponta érzik a szagát. Akkor kb.12-13 éves korától minden leszbikus nő minden nap többször is megőrülne a punciillattól,mert az érződik pl.fehérnemű csere, pisilés, fürdés stb.alakalmával.

-"sokcsajos" szex - ez sem ép női szóhasználat, inkább a pasikra jellemző szintén hogy "sokcsaj" azt mehet. Egy nő nem így fogalmazna és a csoportos szexben valami mást emelne ki, nem azt hogy sokcsaj meg szex, oszt jóvan.

De azért válaszolok a kamukérdésedre.

Nekem ezek közül egyik sem férne bele egy normális kapcsolatba. Ötlet:kidobnám az ilyen illetőt az ***illatos női nemiszervbe***, és élhetné tabuk nélkül az igénytelen perverzióit.

2022. okt. 25. 14:53
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem, ez teljesen normális.
2022. okt. 25. 22:28
 7/10 SubMessalina ***** válasza:
25%
A legtöbb férfi örülne ilyen nőnek. Örömmel élvezné a látványt, és avatkozna bele. Én biztos valahogy szóba hoznám a páromnak.
2022. okt. 29. 13:08
 8/10 anonim ***** válasza:
#5 Respect!
2022. nov. 18. 23:50
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
SubMessalina nőként én is örülnék ha a párom szóba hozná nekem a sokpasisi szexet. Örömmel élvezném a látványt és vatkoznék be. Ellenben ha egy kûrvához érne mellettem akkor kidobnám a francba. Így vagyok bekötve.
2022. nov. 19. 00:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Énis szeximádó vagyok, függő is:S
2023. jan. 10. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!