Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leginkább leszbikus/biszex lányokhoz szólna a kérdésem.Nagyon gáz, hogy lányként szeximádó vagyok, ráadásul perverz gondolatokkal? Leginkább a női nemi szerv illata (ápolt!) , ami megőrjít,és a sokcsajos szex gondolata. De a párom előtt szégyellem.
A random női nevek+random számok (pl.Bea6),valamint a negédesen cukiskodós, becézgetett nevek (pl.Annácska15,Kiscsajszikaa26 stb), kamuprofilra utalnak, ugyanis csak a pasik hsizik, hogy a nők ilyen fantáziátlan, sablon módon választanak nevet.
A megfogalmazásod se nőre utal:
-"szeximádó vagyok" - a nők 90+%a alapvetően az érzelmekhez kapcsolja a szexet, a partnert,az együtt megélést stb.szeretik, a férfiakra jellemző, hogy csak magáért szexért vannak oda.-
-a "női nemiszerv illata megőrjít"- Ez ott bukik, hogy a nők nem őrülnek meg a punciért, márcsak azért sem mert van sajátjuk, amit rendszeresen ápolnak, tisztítanak, néha napján maszturbálnak és naponta érzik a szagát. Akkor kb.12-13 éves korától minden leszbikus nő minden nap többször is megőrülne a punciillattól,mert az érződik pl.fehérnemű csere, pisilés, fürdés stb.alakalmával.
-"sokcsajos" szex - ez sem ép női szóhasználat, inkább a pasikra jellemző szintén hogy "sokcsaj" azt mehet. Egy nő nem így fogalmazna és a csoportos szexben valami mást emelne ki, nem azt hogy sokcsaj meg szex, oszt jóvan.
De azért válaszolok a kamukérdésedre.
Nekem ezek közül egyik sem férne bele egy normális kapcsolatba. Ötlet:kidobnám az ilyen illetőt az ***illatos női nemiszervbe***, és élhetné tabuk nélkül az igénytelen perverzióit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!