Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen szárazabb a hüvelyem?
Figyelt kérdés
Kb két hónapja volt egy komolyabb felfázásom, egy hónapig nem volt szex. (használnom kellett hüvelytablettát) Előtte száraz voltam, idő kellett ameddig benedvesedtem, azóta viszont rögtön nedves vagyok, sokszor csak akkor érzem a barátomat, ha rászorítok, de teljesen más érzés ez így, olyan mintha tágabb is lennek. Van bármi tippetek arra, mit tehetnék ez ellen?2024. márc. 18. 09:22
1/6 anonim 

válasza:

Dugjon meg a csávód lisztes fasszal. Szex is van, meg csipetke is a bablevesbe.
2/6 anonim 

válasza:

Lehet hogy még nem lettél rendesen kikezelve és van rendellenes folyásod. Vagy elötte nem volt normális a "hüvely szárazságod".
3/6 A kérdező kommentje:
1. köszi, adom a tippet😆
2. nem érzékelek különösebb folyást a hétköznapokon, csak az együttléteknél vagyok szerintem nedvesebb és tágabb
2024. márc. 18. 11:32
4/6 anonim 

válasza:

Jaja liszt :D amúgy meg a pasik kifejezetten örülnek neki ha nedves a suna, mert azt jelzi be van rendesen indulva. A pasid meg tanuljon meg dugni :)
5/6 anonim 

válasza:

Ez a természetes. Hidd el hogy a párod is jobban élvezi.
6/6 A kérdező kommentje:
Beszéltem már vele erről, azt mondta hogy ez teljesen normális, érzi hogy kívánom, szóval ez a része rendben van
Inkább csak nekem fura, hogy szorítanom kell hogy érezzem, korábban tényleg nem volt ilyen
2024. márc. 18. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!