Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » A házi kapirgálós pulykának...

A házi kapirgálós pulykának szárazabb a húsa, mint a szintén házi kapirgálós tyúknak?

Figyelt kérdés

jan. 26. 13:29
 1/9 anonim válasza:
78%
Ez attol fugg hogy mivel eteted. De amugy nem szarazabb.
jan. 26. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg életkor is fontos. Nem mindegy mikor vágod le.
jan. 26. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
A pulyka mell az száráz, mert fehér hús. A comb meg a szárny az vöröshús így az nem száraz. A mellet én mindig csak rántom. 1 napra fokhagymás tejbe kell áztatni aztán utána panirozni. Isteni lesz. :)
jan. 27. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! A fokhagymás tejes áztatás nagyon jól hangzik, kipróbálom!:)
jan. 27. 18:32
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Azért szokott száraz lenni, mert nagy darab hús, és mivelaz emberek félnek szárnyast sütni, mire 100% biztosak hogy már átsült, ki is szárad.
jan. 27. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
#5 Alapjáraton száraz hús, mert fehér. Már leírtam. :). Áztatni kell tejbe és jó lesz. Különben nem. De lepontozhattok nyugodtan, viszont azt tudni kell hogy sokkal több pulykát láttam életembe mint itt összeségebe bárki más összeadva ;)
jan. 28. 01:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az meg hogy nagy a melle húsa és azért száraz ez nettó hülyeség. :D Még akkor is az lenne, ha egybe sütnéd. De ki süt ki egybe egy 4 kilós mellett? :D
jan. 28. 01:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"De ki süt ki egybe egy 4 kilós mellett? :D"



Az amcsik, ahol õshonos a madár 🤫


Ugye náluk kultúrális dolog, hogy hálaadáskor meg karácsonykor pulyka van, egyben kisütve.


Meg lehet jól csinálni, de nem segít a pulyahús nemzetközi imizsén, hogy ahonnan ered, ott a populáció egy jó része pocsék szakács (crockpot krémsajttal és társai).

Még egy ökröt vagy hasonló méretû állatot is át lehet sütni egyben, ha az ember tudja mit csinál.



De igen, Európában nem szokás annyira egyben készíteni, de a stereotípia ide is bekígyózott.

jan. 28. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ott se sütnek ki akkorát. Maximum a tojót, de bakot nem. De inkább bébipulykát :)
jan. 28. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!