Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Justdoit60 kérdése:
Csajok! Miért vagytok ennyire kiadva, ha....?
Figyelt kérdés
Köztudott, hogy bármelyik pasi aki megnéz téged, ezred másodperc alatt elképzeli a puncidat és azt, hogy milyen lehet téged dugni. Miért zavar ez titeket?2024. márc. 17. 19:38
1/14 anonim 

válasza:

Felőlem azt képzelget, amit szeretne, de ne jöjjön oda hozzám, hanem hagyjon szépen békén.
2/14 A kérdező kommentje:
Értem, de miért zavar az, hogy az első számú fontos dolog rajtad/benned az a punci?
2024. márc. 17. 19:44
3/14 anonim 

válasza:

ez hülyeség. Amikor megnézem a lányokat, én nem gondolok ilyenekre.
4/14 A kérdező kommentje:
3-as, nem mondtam hogy nincsenek kivételek, de a legtöbb igenis a puncit akarja.
2024. márc. 17. 19:47
5/14 anonim 

válasza:

Ez maximum addig van így, még kanos kigyerek vagy aki csak álmaiban látott/érintett puncit.
Én sem szoktam erre gondolni, a legtöbb ember alapból kiábrándító számomra, és nők közül is nagyon kevés az akit vonzónak tudok találni. Hiába szép lány.. akkor sem indít be.
6/14 anonim 

válasza:

#5 te meg a másik véglet vagy. Jó, nem teljesen véglet, de azért majdnem.
7/14 anonim 

válasza:

Az, hogy neked és más "férfiaknak" ennyit jelentek, az nem érdekel. Ti úgyse lesztek semmilyen formában része az életemnek. Az csak az olyan férfiaknak jár, mint a párom, a férfi rokonaim, barátaim és kollégáim, akik elsősorban az embert látják bennem, ahogy én is egyénként kezelem őket, nem pedig úgy, hogy "jé, egy újabb farok".
(#1)
8/14 anonim 

válasza:

Én sem gondolok azonnal a puncira. Sőt, őszintén szólva még petting alatt is előbb jön a száj, nyak, mell, hónalj a képbe, mint a nemiszerve.
39/f
9/14 anonim 

válasza:

Nem zavar, gondoljon csak a puncimra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!