Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tapasztalatotok szerint mennyire gyakori a 20 cm és feletti péniszméret?
Hát nekem 19.5cm nem túl vastag és vékony sem. Szerintem a vastagság az átlagos.
Ezt igazából csak onnan tudom hogy egyik partnerem mondta ekkorát még nem látott, és ahogy mosolyogtunk feldobta mérjük meg,mondtam hát mérjük. Innen derült ki a méret. Mondjuk magamnak ha tippelni kellett volna mérés nélkül 17- re tippeltem volna.
Bár mind nő mind ffi ezekről a méretről álmodik. De aztán ha szembe kerül vele mint nő akkor jön a meglepődés ,hogy mit és hogyan kezdjen vele.
Sőt volt olyan csaj akié szó szerint megkérdezte ezt hogyan akarom bedugni neki.
Ffi oldalról pedig nagyon frusztráló tud lenni az,hogy igazából egy ekkora mérettel nehéz elengedni magad, a mélytorok a legtöbb esetben felejtős, anál is nehezebb, sőt egy jó csattogós heves szex sem egyszerű kivitelezés.
Könnyű fájdalmat okozni vele, így azért jobban is kell koncentrálni.
Eddig olyan 20-30 nőből talán kettővel tudtam úgy szexelni hogy végre el tudtam engedni magam.
Persze amatőr képeken meg videókon tök jól mutat.
Tehát azért van hátrány is.
Barátnőm középsulijában elterjedt egy osztálytársról egy kép ahogy leszopja magát, hát ilyen Danny D kategória volt. Illetve bátyámnam is láttam neki is 18+ lehetett.
Bár kérdés hogy most akkor hogy kell mérni, mert én pl skinnyfat vagyok nekem 16 cm, viszont 18 ha csontig nyomom, szóval egy extrém hajlékony csontsovány lánynak erővel be tudnék tolni 18 centit.
Ha csontig nyomva mérjük akkor a bátyámnak pl valszeg 19-20 is megvan. A barátnőm osztálytársának meg csontig nyomás nélkül is 20+
Viszont felteszem elég ritka, 2 nővel voltam csak és mindkettő nagynak mondott, bár inkább a vastagságán lepődtek meg.
Nekem 20 cm hosszú és 5,2 cm vastag. Nagyon ritka lehet szerintem, mert bár sokaknak lehet vérfarka az egyáltalán nem garancia arra, hogy mereven is 18 centi felett van. Egy két emberről tudok, akinek hozzám hasonló mérete van.
De igazából csak pár csaj volt, akinek tövid be tudtam nyomni. Technikás jól szexelni ekkora farokkal és ezért van az, hogy sok csak mondja, hogy a nagyfarkúakkal nem olyan élvezetes, mert egyrészt fáj másrészt csak ki-be dugdossák. Sokan megrökönyödnek amikor meglátják, hogy ez hogy fok majd bemenni. A 18 centisből biztos több van, de a 20 már ritka meg ez a vastagság is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!