Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/38 anonim 

válasza:

Az biztos, hogy ennyi sok, de azt nem mondanám, hogy ilyen magassághoz 48-50 kilónak kell lenni, mert én is ekkora vagyok, és kitapasztaltam, hogy 54 kilótól lefelé a menstruációm is leáll, szóval simán el tudom képzelni, hogy valakinek 55-60 között az ideális, vagy esetleg még 63-4-ig ki lehet tolni.
32/38 anonim 

válasza:

Sok, de én pont az ilyen kis ducijucikra gerjedek! ;)
33/38 anonim 

válasza:

Kevés,hízzál még vagy 50 kilót.
34/38 anonim 

válasza:

30as igazából nincs nálam diagnózisztálva a törpenövés
Alacsony vagyok de mégis arányos
Testemhez képest. Nincs nagy fejem rövid nyakam nagy kezem tömzsi végtagjaim ugyanúgy nézek ki mint bárki más csak alacsonyabb szóval nem hordozom tipikusan a törpenövés szindromával született jegyeket .
36/38 anonim 

válasza:

36-os bolondokat beszélsz 150kg alatt nincs vágás még faluhelyen se..
37/38 anonim 

válasza:

Sok. Én 164 centimhez vagyok 70 kiló. Öt kilót fogytam és a környéken lévő kutyások, akikkel ritkán futunk össze, és akkor leállunk kicsit beszélgetni, megjegyezték, hogy sokat fogytam, pedig csak szerény 5 kilóról van szó. Még legalább 10 kilót kéne fogynomnom, de inkább 15. Mert ahogy kinézek, még épphogy határeset ruhában, de ruha nélkül kerek perec kövér vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!