Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik, hogy valaki csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy valaki csak a fétist látja a másikban?

Figyelt kérdés
2024. márc. 15. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagyok benne, hogy van ilyen.

Sokáig azt hittem nekem is van fétisem, de rájöttem arra, hogy csak érzelmi kötelék alapján tud működni és csak akkor, ha a másik fél is pozitívan áll hozzá és tetszik neki. Amit mástól olvastam, sokszor a legkevésbé sem számít semmi más csak hogy megkapja amit akar. Persze ettől én különleges nem vagyok, csak aki hasonlóan gondolkozik az valószínűleg nem reklámozza.

2024. márc. 15. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, beszéltem már olyan férfivel.
2024. márc. 15. 12:45
 3/6 érdeklődő35 ***** válasza:
Én voltam olyan lányokkal, akikkel megélhettem hogy nagyon keményen fenekelem őket más nem volt. Illetve az egyiket el is élveztetettem, vele tovább tartott, aki csak verette magát, azzal elég hamar vége lett. persze beszélgettünk hétköznapi dolgokról is.
2024. márc. 15. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyakori, persze.
2024. márc. 15. 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire erős a fickó fétise.
2024. márc. 15. 13:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, de ez többnyire egyoldalú.
2024. márc. 15. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!