Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Olyan letezik, hogy az egyik...

Olyan letezik, hogy az egyik ciciben elapad a tej, a masikban pedig duplan termelodik?

Figyelt kérdés

Masodik gyerekem szoptatom, kizarolag anyatejes. Most ket honapos. Olyan 2 hete elkezdett fajni erintesre a bal cicim, de nem volt benne csomo. Ez elmult, viszont azota nem szereti a babam azt az oldalt. Ha azt adom neki eloszor akkor eszik, de ha a jobb cici utan rakom oda akkor egyszeruen nem keri, nem is tud jol rakapni. Most hajnalban arra keltem, hogy a jobb cicim 2* akkora mint a bal (a bal szinte ures volt). Ez mitol lehet? Mit tegyek, hogy egyforman termelodjon a tej?

A masik problemam pedig, hogy a szeklete sotetzold, de kb miota hazaertunk a korhazbol. Jeleztem gyerekorvosnak, de azt mondta normalis. Egyebkent nyugodt, jokedvu baba. Ritkan sir.

Elore is koszonom a segitseget!

2022. aug. 12. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Egészen egyszerűen attól van, hogy azt az oldalt több inger éri. Ingerre termelődik a tej.
2022. aug. 12. 15:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk 9 hósan volt egy fázis, mikor csak a jobb cici kellett. Szerintem a foga miatt. A bal nagyjából elapadt egy időre. Mikor hagyta, mindig arra tettem először, így lassan megint lett benne tej.
2022. aug. 12. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Kevesebbet szoptatsz a jobból, így abban kevesebb termelődik. A másik kvázi átvette a helyét mert mindig ott jelentkezi k az igény. Kitartással vissza lehet ezt csinálni. Nem volt mellgyulladásod, tejköved? Nekem akkor nem akarta elfogadni a kislányom az adott. mellem. Nem, vagy csak nagyon nehezen jött belőle, türelmetlen volt. Ha először teszed erre a mellre még hajlandó megdolgozni érte. Ha másodszor, akkor nem hülye ő... ha tudja, hogy könnyebben is hozzájuthat, minek erőlködjön? :)
2022. aug. 12. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!