Elapad a tej egyetlen nap alatt?
Túl vagyunk a 6 hetes növekedési ugráson, szépen meg is nőtt a tejem mennyisége a sok szoptatás miatta. Tegnap délután 140ml-t szoptattam két mellről.
Ma pedig fogalmam sincs mi a tosz történik, délután 1 körül már csak 70ml volt. Délután 4kor 20ml. Most megint próbáltam, 0 ml..!!!
Mi a büdös franc történik? A szoptatasi tanácsadónak írtam gyorsan, csak annyit mondott, hogy a tej nem megy el ilyen hirtelen. Kösz, totál ki vagyok segítve ezzel a válasszal, mert úgy fest hogy DE, néhány óra alatt nullára elment a tejem. :(((((
Az más, hogy délután kevés van meg kalóriadúsabb de basszus 0?
Járt így valaki? Most mi a fenét csináljak? :((( Hiába rakosgatom össze-vissza mellről mellre, semmi foganatja.
Mennyit ittàl?
Kaptál valami gyóggyszert?
2 l víz fokozatosan 2 h alatt
Karamalz
Vagy tejszaporító tea
Fekvés ha van mód a babával, mindig mellee tenni
Nem idegeskedni
Aludni
Folyadékhián
Kialvatlanság
Stressz
Okozhat hasonlót
6 órát aludtam, nagyon boldog és kiegyensúlyozott vagyok és ez a nap is az volt (eddig), semmi gyógyszert nem szedek, mensi nincs, eszek mint egy ló, iszok mint a teve. Egész nap együtt voltunk. Azon kívül, hogy reggel kocogtam 15 percet, a világon semmit nem csinálok másképpen.
Esetleg annyi, hogy múlt csütörtöktől ehét hétfőig a növekedési ugrás miatt óránként kért enni a baba de ez visszacsökkent 3 órára megint. Gondolom a ritkább etetes okozhatja, de akkor sem azt h 0 lesz fél nap alatt... meg nyilván nem megoldás, hogy mostantól örökké óránként etetek...
Tuti nem apadt el a tejed!!
Babád reklamàl? Vagy jòkedvû?
Van pisis/kakis pelus?
Akkor sajnos nem tudom :(
2.
Próbáld meg a szoptatás kérdezz felelek csaoportot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!