Létezik az, hogy szinte egyik pillanatról a másikra elapad a tej? Volt akivel ez történt?
Vagy meg fog jonni. Kitartas, probalj pihenni, legzogyakorlatozni, enni-inni rendesen. Olyan van, hogy atmenetileg erosen lecsokkenhet a tej mennyisege, de nagyon sok szoptatassal vissza lehet hozni.
En arra tippelek inkabb, hogy meg fog jonni neked, valtozott az ize a tejnek, es ezert kopi ki, vagy ha van cumija, akkor az most kezd bezavarni a szoptatasba. A masik, hogy novekedesi ugras miatt is lehet elegedetlen a mennyiseggel, nem jon annyi, amennyit szeretne, hoaba szivja, 6 hetesen pont van egy novekedesi ugras. Erre valoban a suru mellretetel a megoldas.
A feszulos erzes teljesen normalis, ha elmulik.
Amugy a stressz a hormonhaztartasba nagyon be tud kavarni, fel tudja boritani, de altalaban csak atmeneti. Erdemes ilyenesetben szoptatasi tanacsado velemenyet kikerni (ibclc.hu , lll.hu , vagy a Szoptatas kerdezz-felelek csoport a facebookon).
Nincs
Hacsak nem gyógyszert szedsz valamit
A feszülős érzésnek lassan el is kellene múlnia.., Csak ha kimarad szopi akkor szokott előjönni ( 8 hónapja szoptatok tápszermentesen)
Kitartás
Növekedésugrás is lehet.
Ha jó a védőnőd vagy gyerekorvosod jelezd
Lehet refluxa is a babádnak
Első minden továbbit leírt
Miért idegeskedsz?
Neked annyi a dolgod jelen pillanatban hogy a babádról gondoskodj, minden mást kakilj le egy ideig..
Megszokod az új helyzetet, akkor mehet minden más
Ez így normális.
Van.
Kislányom 2 hónapos korában ment vissza a párom dolgozni (2 nap otthonlét után) "kell a pénz" jelszóval.
Másnap már fejni se tudtam, pedig előtte 400 ml-t fejtem míg a kicsi a kórházban volt (2 hónapos koráig)
Szóval a pihenés hiánya ilyen hatással volt rám....mivel itthon voltam, természetesnek vette, hogy mindent megcsinálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!