Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szobakerékpárral lehet javítan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szobakerékpárral lehet javítani a szexuális teljesítményen?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogyni is (minimálisan vagyok túlsúlyos), szóval majd mindenképpen beszerzek egyet, minél nagyobb lendkeréksúllyal.

Viszont szexnél általában az szokott lenni (nincs nagy tapasztalatom mivel nincs barátnőm), hogy pl. kutyapózban néhány perc után kifulladok és meg kell állnom, próbálok nem lihegni, de szerintem szoktam… Aztán tudom folytatni, de ez a kifulladás szerintem nagyon ciki.

Ezek javíthat a kerékpározás?

Láttam olyan modelleket, amelyekben van pulzus alapú “teljesítmény javító” program… Ez pl. jó lehet?

Vagy ha ez nem tud segíteni, akkor mit egyebet tudnék tenni?

márc. 14. 12:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

" Számold ki kalóriaszükséglet kalkulátorral, hogy mennyi kalóriára van szükséged naponta a testsúlyod fenntartásához"

Igen, ehhez tenném hozzá, hogy az ételt még véletlenül sem kalkulátorral kell számolni, hanem csak és kizárólag magadnak.

Egy étel elkészíthető úgy is, hogy lesz a kalória tartalma 105/100g és úgy is, hogy lesz 250/100g. Pusztán úgy kell kezdeni, mint egy tipikus magyar receptet, hogy három ek zsír és már el is fogjuk érni a drasztikusan magas kalóriatartalmat.

A netes kalkulátor pedig azért rossz, mert ahh a főzelék csak 85 kalória?? akkor ebből lehet enni 500-600g-t is, mert elenyésző. Aztán közben amit te csináltál, meg lesz 150 kalória, mert be van rántva, tele van zsírral stb.

Egy szó, mint száz. Ha fogyni akarsz, mindent le kell mérned. Idővel pedig megtanulsz úgy használni pl olajat, hogy tudd mennyi az annyi. 1 ek olajjal is elkészíthető egy étel meg 1 dl-vel is.

márc. 14. 13:25
 12/28 anonim ***** válasza:

#7 es a kalóriaelmélet nem egy kitalált dolog, csak ez számít a fogyásban, abban viszont igazad van, hogy nem a kalóriák mennyiségén fog múlni az, hogy milyen egészséges kajákat eszel, mert el lehet érni kalóriadeficitet gyorskajákkal és egészséges kajákkal is, pontosan ugyanígy lehetsz kalória többletben egészséges kajákkal is, azaz hiába eszel egészséges dolgokat, fogyni nem fogsz tőle. A makrók aránya is valóban fontos, kezdőként, ha nem vagy versenyző, arra elég lesz figyelned, kedves kérdező, hogy az esetek döntő többségében feldolgozatlan élelmiszereket egyél feldolgozottak helyett, és figyelj oda, hogy viszonylag magas fehérjetartalmú ételeket válassz. Kezdésnek ez is bőven megteszi.

Arra még fontos felhívnom a figyelmed, hogyha fogyás témakörben olvasol bármilyen fórumon, mindig lesz egy-egy termodinamikát tagadó illető, aki szerint 0 kalóriabevitellel is folyamatosan hízik, mert olyan hormonális problémái vannak. Persze vannak bizonyos betegségek amelyek valóban lassítják az anyagcserét, de fontos dolog, hogy alapvető fizikai törvényeket ne tagadjunk le. Örökmozgó nem létezik, tehát kevesebb energiából nem lesz több energia, azaz ha ténylegesen kalóriadeficitben vagy, lehetetlen fizikailag az, hogy ne fogyj. Illetve energia nem vész el, csak átalakul, tehát ha több kalóriát viszel be mint amennyit elégetsz, akkor fizikailag lehetetlen az, hogy ne hízz. Itt még nem beszélünk élettani dolgokról, ez egyszerű fizika. Ha nem hízol hosszútávon egy adott kalóriamennyisgétől, akkor te nem vagy kalóriatöbbletben, ha pedig nem fogysz egy adott kalóriamennyiségtől hosszútávon, akkor valamit elszámoltál, és valójában nem vagy kalóriadeficitben.

Azt is fontos megemlítenem, hogy a kalóriadeficitről a fogyás esetében nem azért beszélünk annyit, mert semmi más nem fontos emellett, mert nyilván fontos, hogy egészséges, és fenntartható módon fogyj le. De akkor is ez az alapja, és rengeteg fizika törvényeit meghazudtolni kívánó ember ólálkodik az interneten, akik csak összezavarják a tényleg fogyni vágyókat. Éppen ezért ajánlom neked például a Három Harmad nevű Youtube csatornát, hiteles és normális információkat tud átadni kezdőknek is például a fogyással kapcsolatban. 9es voltam.

márc. 14. 13:29
 13/28 anonim ***** válasza:
#11 Ebben is igazad van, mindent magadnak mérj le, mert nem tudják hogy a főzelékbe, meg a hasonló kajákba te miből mennyit teszel. :D Én nem is tudtam, hogy létezik ilyen netes kalkulátor ami megmondja, hogy az én főzelékemben mennyi kalória van xD De például ha sima főtt tojást, vagy hasonlót akarsz megnézni, hogy mennyi kalória van benne, akkor arra elég rákeresni is. Ha meg magadnak főzöl, nézd meg mindennek a hátulján, hogy mennyi van benne, és az alapján számold ki, az a biztos.
márc. 14. 13:31
 14/28 anonim ***** válasza:
Egyébként még a 7es válaszhoz fűzném hozzá, hogy a futást abszolút kezdőként továbbra sem javasolnám látatlanban senkinek sem. Alapvető dolognak tűnik, hogy tud az ember futni, de az átlagember aki még soha sem sportolt, sajnos olyan rossz állapotban van, például testtartásbeli hibákat illetően, hogy ha futni kezdene, csak több kárt csinálna magának, mint hasznot. Először a testtartásbeli hibákat kellene javítani, illetve meggyőződni róla, hogy milyenek vannak, amit látatlanban nem tud senki sem felmérni, éppen ezért nem érdemes javasolni semmi konkrétat. Ha ezek meg vannak, és ki vannak javítva, a futást csak utána érdemes elkezdeni.
márc. 14. 13:37
 15/28 anonim ***** válasza:

Persze, két opció létezik.

1. rajta van a csomagoláson.

2. Zöldség, gyümölcs, hús stb ami arányait tekintve számolható univerzálisan.

De egyébként nincs baj a netes "zöldbabfőzelék kalória" számolással, ha pontosan leköveted a receptet amire már valaki egyszer kiszámolta. Az nyilván nem opció, hogy beírod és számolsz a legszimpatikusabbnak tűnő értékkel és a receptet meg tök random nézted máshonnan. Mert úgy bukik az egész.

Mivel (ÉS EZ ELSŐ SORBAN FŐLEG AZOKRA ÉRVÉNYES AKIK KISEBB SÚLLYAL dolgoznak) nagyon is számít napi 300-400 kalóriás csúszás a helytelen matek/pontatlanság miatt.

márc. 14. 13:44
 16/28 anonim ***** válasza:
#15 Igen, sokat számít, például én anno sosem számoltam hozzá a tükörtojás megsütéséhez használt zsiradékot, meg az ehhez hasonló plusz dolgokat, amik semmiségnek tűnnek, és nem is laktatnak, de ha össze számolod őket, egész nap össze gyűlhet az ilyen apróbb dolgokból 4-500 kalória, szóval nagyon könnyű alábecsülni a kalóriafogyasztásod. Egyébként az is igaz, hogy az ilyen főzelékes dolgoknak csak akkor van értelme, ha konkrét recept mellé írják le, hogy mennyi kalóriát fog tartalmazni.
márc. 14. 13:46
 17/28 anonim ***** válasza:

Igen, a futás nem sokkal jobb zsírégető, mint az intenzívebb séta. Ha kezdetnek sétálsz és napi 10-15 ezer lépést megteszel, már az is előrelépés.

+ az is számít, hogy a pulzus emelkedett állapotban legyen, mert ha nyugalmi állapotban maradsz akkor nem elég intenzív a gyakorlat amit épp csinálsz.

Nem olyan bonyolult dolgok ezek, de mindenki IS ért hozzá és tényleg tele a net sületlen dolokkal, csoda diétákkal, almaecet diétával, citrom diéta meg minden ilyen..

Ha három szabályt kéne mondani:

1. CSODA MÓDSZER NINCS, csak a zsír leszívás.

2. Nem 1-2 hét alatt fogsz lefogyni.

3. Ne olyan diétát kövess amit úgysem tartasz be, mert nem szereted vagy éhezel mellette. (NE tarts f_szság napokat, mint a gyümölcs stb.)

+ egy bónusz:

Úgy egyél ahogy neked kényelmes. Ha kettő akkor 2, ha három akkor 3, ha 5 akkor annyi. Nem ez fogja eldönteni.

Véleményem szerint az ideális az a 2 vagy a 3. Az összes többi NEKEM rémes.

márc. 14. 13:50
 18/28 anonim ***** válasza:
Számomra is 2-3 étkezés ideális, ez vállt nekem be, persze biztos van, aki másképpen van vele. Magadnak kell kitapasztalni majd, hogy hány étkezés a kényelmes, a lényeg, hogy a mennyiség az ki legyen számolva, illetve ne nassolgass az étkezések között, mert a nem számolt kalória is kalória.
márc. 14. 13:56
 19/28 anonim ***** válasza:

Tojás..

Egy tojás 52-55g Kalória tartalma 76-83..

Nyilván a fehérje teljesen más kalóriatartalommal bír, mint a sárgája.

Tükörtojás kalória tartalma is csak a felhasznált olaj miatt lesz magasabb.

Még egy dolog...

Mindent nyersen vagy alap állapotában kell mérni és számolni vele a kalóriát. (lehetőséghez mérten.)

márc. 14. 13:56
 20/28 anonim ***** válasza:
76%
Hogy is van a DRK posztereken? Te is azt írtad "majd beszerzek" - már megint csak halogatsz cselekedet helyett. Inkább told le a hátsódat egy edzőterembe és kezdj neki MOST! A tett halála a gondolkodás! Kismillió ember mondja majd, majd, majd - de utána 5 év múlva is ugyanolyan eltunnyadt, puha kis aki a 3. emeletre nem tud felmenni gyalog pihenő nélkül.
márc. 14. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!