Futópad vagy szobakerékpár?
Figyelt kérdés
Melyiket ajánlanátok? Egyetem után miután haza érek van 1órám kb nagamra mert utána megyek dolgozni, de kiakarom használni azt az 1órát,nem akarok nyárig várni,hogy lefogyjak. A kaloria deficitet tartom már lement 2kiló január óta.
191centi vagyok és 110kiló.
febr. 11. 19:30
1/6 anonim válasza:
Amelyiken te szívesebben dolgoznál hosszútávon.
2/6 anonim válasza:
ilyen jó időben miért nem mész le futni?
3/6 anonim válasza:
Felesleges. Menj ki a szabadba, fussál vagy biciklizz be a munkahelyedre/egyetemre inkább a busz helyett. És ne zabálj. 110 kiló nem magától pattan fel.
4/6 anonim válasza:
Futópad jobb ötlet bár a normál futást nem pótolja aem
Én a biciklit csak bemelegítésnek használtam világéletemben túl oskat kell szenvedni ahhoz, hogy eredményt érj el vele, a futás gyorsabb
Kissé túlsúklyos vagy kérdés tudsz e futni izületi fájdalom vagy esetleges nagy pocak mellett
5/6 A kérdező kommentje:
Kb 5éve a térdem tett egy kört és megrándult a térdszalagom akkor.persze azóta nincs bajom. Volt idő amikor futottam itt az utcába felalá mindennap 2kmet de iszonyatosan fájt tőle a lábam,aztán elkezdtem sétálni ami igazából ment de ha pl munkahelyemre besétálok az 1órát vesz igénybe(már mentem úgy) mellette sokat is kell tanulnom amit az utcán sétálva hiszem hogy kivitelezhetném:D tobbnyire gépen dolgozok ezért gondoltam futopadra mert mellette setalok is mikozbe csinalnam a dolgaimat
febr. 11. 21:08
6/6 anonim válasza:
esetleg kerékpározás?
egy jó futópad sajnos drága, és úgyse fogod használni rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!