Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki meddig bírjátok az aktust?milyen tempoban ? én olyan 15 percig változó tempoban kis kis megállással, de ha 2 nap kimarad max 4 perc lehet
4-es vagyok. Aki hüvelyben is el tud élvezni, az szereti, mert így multi orgazmusa van általában....
Nekem a rekordom 61 perc volt!!!
(A barátnőm szerint nem ér, mert volt közben egy óraátállítás)
Én 50 éves vagyok, attól is függ, hogy mennyire vagyok felizgulva a konkrét behatolás előtt..
Nagyon változó, vannak 2-4 perces meneteim, de max 10-15 perc a konkrét aktus.
Aki meg 1-2 órás dugásokról beszél, az baromságot állít.
Anno( kb10 éve) poénból kipróbáltam a Viagrát...
Fizikai inger esetén tényleg 1-2 órát is kemény voltam.
A nők, akikkel ilyen szexmaratont csináltunk, kb 30-40, max 60 perc után könyörögtek, hogy hagyjuk már abba. Ráadásul nekem is roppant megterhelő volt, a 3., 4. " orgazmus" pedig meleg levegő volt csupán, a végére totál élvezetmentes reszelés lett belőle.
Az igaz, hogy a csajok már 40 perc után könyörögnek, hogy élvezzek el, de, ha én piás vagyok akkor tudom őket dugni 40 percig is keményen.
Egyszer egy kis szende csajjal piásan szexeltem, a csaj már elélvezett kézi csikló izgatással, mindent megtett, hogy én is elélvezzek, mert már nem bírta a dugást, kérdezte mit csináljon, hogy elélvezzek, mondtam, hogy beszéljen nagyon csúnyán, olyanokat mondott a kis szende csaj, hogy:
rakjál tele, kúrt a nedves picsám, élvezz belém ... stb-
Haver nincs olyan, hogy "elvárt"! S alapból rosszul vágsz bele, ha az órádat figyeled a partnered helyett!
Minden nőnek más idő, intenzitás, erősség kell - ami alkalmanként is változik, mikor milyen hangulata van.
2,7,9 vagyok.
Nem baromság a 1,5-2 óra.
Nyilván nem végig reszelés van,hanem szopi,nyali pl.
Természetesen a pózokat is váltogatva.
Sok nőm volt az utóbbi években(szexkapcsolatok)
mindegyiknek bejött a kitartásom.
Egyébként nem is kitartás,nem tartok vissza semmit szeretnék én hamarabb elmenni,de sajnos nem tudok.
Van ilyen is...
Aki nem hiszi megmutatom.(nőnek🤣)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!