Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki meddig bírjátok az aktust?m...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki meddig bírjátok az aktust?milyen tempoban ? én olyan 15 percig változó tempoban kis kis megállással, de ha 2 nap kimarad max 4 perc lehet

Figyelt kérdés
lányok mennyi idő az "elvárt" ? átlag intim méretem van

2024. márc. 14. 11:59
1 2 3
 11/22 Mindentvagysemmit ***** válasza:
90%
10# az film!!! Össze van vágva, ne hidd hogy 2 órát fűrész el egyhuzamba
2024. márc. 14. 12:28
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok. Aki hüvelyben is el tud élvezni, az szereti, mert így multi orgazmusa van általában....

2024. márc. 14. 12:32
 13/22 anonim ***** válasza:
81%
#11 Roko filmjei nincsennek vágva, egy kamerával nyomja végig és tényleg bírja a faszi 1,5-2 órát, hanem többet. Persze közben nem csak dug, hanem van ott minden. Ha nem láttál még ilyen filmet, akkor ne mondj ökörséget. Az én férjem is bírja így, 1,5-2 órán át. Pihenéskép, vagy ha már nagyon közel van, akkor nyal vagy ujjaz pár percet, aztán dugunk tovább. Ő pl. azzal is szokott játszani, hogy bennem is leáll, ha már közel van.
2024. márc. 14. 12:36
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én, már (20 évesen nem így volt) kis lassítást tartok dugás közben, vagy a mozgásban megállok 5-6 másodpercre, akkor akár 1 óráig is tudom dugni a nőt.
2024. márc. 14. 13:36
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

Nekem a rekordom 61 perc volt!!!

(A barátnőm szerint nem ér, mert volt közben egy óraátállítás)

2024. márc. 14. 13:41
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
általában 30-40 perc
2024. márc. 14. 13:46
 17/22 anonim ***** válasza:
59%

Én 50 éves vagyok, attól is függ, hogy mennyire vagyok felizgulva a konkrét behatolás előtt..

Nagyon változó, vannak 2-4 perces meneteim, de max 10-15 perc a konkrét aktus.

Aki meg 1-2 órás dugásokról beszél, az baromságot állít.

Anno( kb10 éve) poénból kipróbáltam a Viagrát...

Fizikai inger esetén tényleg 1-2 órát is kemény voltam.

A nők, akikkel ilyen szexmaratont csináltunk, kb 30-40, max 60 perc után könyörögtek, hogy hagyjuk már abba. Ráadásul nekem is roppant megterhelő volt, a 3., 4. " orgazmus" pedig meleg levegő volt csupán, a végére totál élvezetmentes reszelés lett belőle.

2024. márc. 14. 13:50
 18/22 anonim ***** válasza:
87%

Az igaz, hogy a csajok már 40 perc után könyörögnek, hogy élvezzek el, de, ha én piás vagyok akkor tudom őket dugni 40 percig is keményen.

Egyszer egy kis szende csajjal piásan szexeltem, a csaj már elélvezett kézi csikló izgatással, mindent megtett, hogy én is elélvezzek, mert már nem bírta a dugást, kérdezte mit csináljon, hogy elélvezzek, mondtam, hogy beszéljen nagyon csúnyán, olyanokat mondott a kis szende csaj, hogy:

rakjál tele, kúrt a nedves picsám, élvezz belém ... stb-

2024. márc. 14. 13:55
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Haver nincs olyan, hogy "elvárt"! S alapból rosszul vágsz bele, ha az órádat figyeled a partnered helyett!

Minden nőnek más idő, intenzitás, erősség kell - ami alkalmanként is változik, mikor milyen hangulata van.

2024. márc. 14. 14:02
 20/22 anonim ***** válasza:
75%

2,7,9 vagyok.

Nem baromság a 1,5-2 óra.

Nyilván nem végig reszelés van,hanem szopi,nyali pl.

Természetesen a pózokat is váltogatva.

Sok nőm volt az utóbbi években(szexkapcsolatok)

mindegyiknek bejött a kitartásom.

Egyébként nem is kitartás,nem tartok vissza semmit szeretnék én hamarabb elmenni,de sajnos nem tudok.

Van ilyen is...

Aki nem hiszi megmutatom.(nőnek🤣)

2024. márc. 14. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!