Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A határozott és felelősség tudatos , magas , vezető beosztású nők , otthon a szexben is szeretik betölteni a vezető pozíciót , az ágyban is ők irányítanak ?

6/
Azért ha tisztában vagy vele , hogy még is te vagy a nő , az akkor jó .

A munkakör és a szexuális preferencia két különböző dolog! Határozott vezető nő is szeret(het) alárendelt lenni, ahogy beosztott is lehet az ágyban domináns, irányító típus. Személyiség és nem munkahelyfüggő.
Sőt nagyon sok szubmisszív nő kifelé nagyon is határozott, céltudatos, s csak a megfelelő embernek mutatja meg az igazi belső énjét.

Nem feltétlen:D
Igaz nem vagyok magas beosztású nő (még, hátha egyszer az leszek:D), de alapvetően egy határozott, karakán típus vagyok aki nem fél kimondani mit szeretne.
Én úgy fogalmaznék (saját vélemény csupán), hogy a testiséget illetően szeretem ha nagyjából az erőviszonyok olyan 30-40% (én, nő) és 60-70% (partner, férfi) vannak elosztva.
Ezt úgy értem, hogy szeretem azért, ha nem vagyok teljesen a másikra utalva, kimondhatom mit szeretnék, mi esne jól és nem kell nem önmagamnak lennem. Ugyanakkor azért jól esik ilyenkor valamilyen szinten rábízni magad a másikra, hagyni, hogy "te legyél a gyenge nő", kicsit "letenni a lantot" és engedni, hogy a másik vezessen, de ne domináljon teljesen le.
Néha jól esik kicsit hagyni, hogy a másik irányítson és szexben igenis vonzó már maga a gondolat is, hogy lehetek NŐ aki kényeztetve van és nem nekem kell irányítani. De azért néha-néha meg jól esik, ha azt csinálhatok (persze, megbeszélt keretek között) a férfivel akit kívánok, amit csak akarok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!