Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem elégít ki a párod, nem annyiszor és nem úgy ahogyan te szeretnéd, hogyan kezeled ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
2024. márc. 14. 07:02
1/14 anonim 

válasza:

Amikor ilyen volt, akkor önkielégítés.
Általában olyan barátnőim voltak akik kielégítettek, de volt példa amikor nem.
3/14 anonim 

válasza:

Nem élünk együtt, úgyhogy naponta maszturbálok
4/14 anonim 

válasza:

A bull kielégít. Ettől függetlenül szeretem.
6/14 anonim 

válasza:

Elváltam és sokkal jobb nővel vagyok .
7/14 raven_be 

válasza:

Én általában, ilyenkor magamon segítek, de ha már nagyon zavaró lesz számomra, hogy hosszú ideje nem elégít ki rendesen, akkor szólok neki, hogy valamit találjunk ki, hogy mindegyikünknek jó legyen az együttlét.
Ha ez se segít és, akkor se történik változás, akkor inkább azt mondanám neki, hogy váljanak szét az útjaink.
Én úgy gondolom, hogy akivel nem működik az ágyban és nem tud úgy kielégíteni, ahogy én akarom, akkor az nem is fog hosszú távón működni. Mert, idővel később úgy is máshol fogjuk keresni azt, amit a másik nem ad meg nekünk :)
8/14 anonim 

válasza:

Úgy , hogy nincsen közöttünk szex .
9/14 anonim 

válasza:

Szakítok. (Bár én el se jutnék addig sem, hogy járjunk, ha nem lenne jó a szex...)
10/14 anonim 

válasza:

Amíg nem túl erős a megvonás érzése magamnak megoldom, ha már túl sok akkor félre megyek 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!