Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne legyek szegyenlos elotte?
Figyelt kérdés
Par honapja talalkozgatok valakivel, minden tokeletes, kiveve, hogy neki annyira jo teste van, en meg vekony vagyok kis cicikkel, es nem sikerul elengedni magam vele.
Nem szeretnem emiatt elvesziteni, mert tenyleg minden annyira jo, ha megiszok mondjuk 1-2-3pohar bort, akkor sokkal oldottabb vagyok, es nem erzem ezt a feszult szegyenlosseget, de amugy meg mindig, ha szexrol van szo. O egyaltalan nem ad ra okot, sooot…de megis… En a huszas eveim vegen, o a harmincas evei vegen jar.
2024. márc. 14. 00:22
11/16 anonim 

válasza:

Alapból rengeteg férfinak tetszik a vékony lány kis cicikkel, köztük nekem is. Hagyj időt erre, ha majd jobban megismeritek egymást, sokat beszélgettek, bizalom kialakul el fog múlni magától a szégyenlőség, ami minden embernél más, férfiak szinte kivétel nélkül takargatják a wc-ben pisiléskor, ők hidd el még szégyenlősebbek mert nagyon kevesen vannak megelégedve a méretükkel.
12/16 anonim 

válasza:

Elég nagy baj lenne, ha házasság előtti szex-szel akarnál vétkezni...
13/16 GFman 

válasza:

Nekem pl. pont a vékony lányok tetszenek.És inkább a fenekekre bukom a lányoknál nem a cickókra.Baromira nem érdekelne, hogy a nőnek akivel együtt vagyok kisebb melle van, mint másnak,vagy azon, hogy elférne még rajta 5-10 kiló.Ha megfog a másikban valami, akkor nem ezeken fogok kattogni.Az utcán hányszor láttál már olyan párokat akiknél egy vékony, csinos nő fogta egy sörhasú, pocakos pasi kezét? Gondolt át!
15/16 anonim 

válasza:

Ugyan nem vagyok férfi, ezért ha tévednék akkor a férfiak javítsa ak ki, de: ha már lefeküdtetek és nem abba az igénytelen kis százalékba tartozik akinek, mindegy csak nő legyen, akkor DE tetszel neki:)
16/16 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek!
9,11,13 kulon koszonom:)
2024. márc. 17. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!