Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne legyek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne legyek szegyenlos?

Figyelt kérdés
Segitsetek, szegyenlos vagyok, eszrevettem magamon nem merek uj emberekkel beszelni vagy amikor mondanak valamit vagy elfelejtem vagy ossze vissza beszelek mintha nem is beszelnek magyarul es meg akadozik akkor a hangom is, legyszi ne gyertek nekem azzal hogy menjek pszihologishoz vagy beszeljek uj emberekkel mikor nem tudok, amilyen kapcsolatom volt nem erte tul az 1 honapot es szerintem emiatt, es ha meg tudtok segiteni akkor hogy legyek tokosebb belevalobb? Baratokat akarok szerezni es hogy szeressenek is, kineztem egy sracot es megneztem a facebookjat es lattam hogy csak ilyen szep meg vicces lanyok kommentelnek neki es en nem is vagyok vicves, meg szeretnek valtozni egy kicsiket (amugy lattam hogy o is megnezett engem csak nem vagyok benne bisztos hogy meg fogok tudni szolalni elotte ). Kerlek segitsetek valahogy: hogy legyek tokosebb? Es hogy ne legyek szegyenlos? Koszonom elore is a valaszokat es bocsi hogy ilyen sokat irtam

2015. nov. 26. 10:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Írj. Szívesen segítek
2015. nov. 26. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!