Eloszor megyek a baratom szuleihez. Nagyon szegyenlos vagyok hogy vegyem ra magam h ne legyek az?
Ferjed occse is ott lesz? ezt nem ertem, ugy kezdted hogy baratod van es most kezd komolyra fordulni aztan mentek a szuleihez
Csak gondolj arra hogy ok is szegyenlosek lesznek vagy legalabbis uj szituacia, uj ember vagy szamukra.
Mikor engem mutatott be a felesegem a szuleinek akkor meg nem is jartunk csak latogatoban voltam nala es a szulei kivancsiak voltak ram.
Anyukajan kivul senki egy szot se mert szolni :D A kisebb huga meg el is bujt olyan szegyenlos volt.
Ha férjes asszony vagy és ott lesz a férjed öccse a pasid szüleinél, akiknek készül bemutatni téged, akkor nem csodálom, hogy zavarban vagy.
Egyébként nem értem, hogy a "férjed" öccse miért fokozza a zavarodat? Viszonyod volt/van vele?
Kapd össze magad és hozd a legjobb formádat! Nem fogják leharapni a fejed, ... legfeljebb a férjed!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!