Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a szexet, mit tegyek?
36 éves nő vagyok, párommal 2.5 éve vagyunk együtt.
Az elején nagyon jó volt a szex, viszont elkezdtem fogamzásgátlót szedni, és akkor valami elromlott.
Utána abbahagytam a szedést, de a vágy nem jött vissza.
Kb 1 éve nem kívánom egyáltalán a szexet, de semmilyen formában,nem is izgulok fel, teljesen hidegen hagy a dolog.
Jártam a problémával nőgyógyásznál, aki mivel endometriozosom, myomám is van, valamint teljesen rendszertelen a vérzésem, ismét fogamzásgátlót irt fel, mivel azt mondta,hogy enélkül nem fog beállni a dolog.
A verzésem részben normalizálódott, az endometriozosom mérete csökkent, viszont a nemi vágyam továbbra is 0.
Páromat szeretem, a szexen kívül majdhogynem minden működik köztünk.
A nőgyógyász azt mondta, érdemes lenne elmenni egy szexuálpszichológushoz is.
Akik jártak már ebben a cipőben, akár a panasz, akár a szexuálpszichológussal kapcsolatban szívesen fogadnám a véleményeket, tapasztalatokat, bármit ami segíthetne...
Köszönöm:)
Magán nőgyógyászhoz járok ( tobbnel is voltam, mind ugyanazt javasolta).
Nem ismerkedni szeretnék,ilyet jellegű leveleket, kérlek ne küldjetek.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!