Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jobban kivanom a szexet, mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban kivanom a szexet, mint a pasim?

Figyelt kérdés

22 évesek vagyunk, 1 eve élünk együtt.

Egyetemre jarunk, dolgozunk mellette, midketten rendszeresen sportolunk

Párom nem igényli a szexet.

Minden barátnőm azt mondja,hogy a parja állandóan csak szexelne, én meg nézek rájuk hogy az en pasim tök jol elvan nélküle.

En naponta -2 naponta igenyelnem, ha en nem kezdmenyezek, akkor nincs szex.

Normális ez igy?

Nem csal meg, 100% :)

jan. 17. 22:25
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Nem normális keress igazi ffit,ez egy fatökű.
jan. 17. 22:26
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem, 22 évesen nem normális.
jan. 17. 22:45
 3/10 anonim ***** válasza:
22%
Kamu
jan. 17. 22:58
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
22 evesen mi ugy toltuk mint a nyulak. Hétvégén volt h reggeltol estig csak szex volt.
jan. 17. 23:21
 5/10 anonim ***** válasza:
32%
Lehet, csak ilyen, de miért nem őt kérdezed? Annak idején, a csaj, a párom 38 volt, én 35, volt olyan, hogy laza nyári iszogatásos haverozásos után reggelig szexeltünk, volt, olyan is, hogy a reggelibe annyira belemelegedtünk, hogy elkéstünk, de az volt a gáz, egy helyen dolgoztunk, és jó fedősztorit kellett kitalálni , hogy miért.. Am nem értem, miért egyszerűbb idegeneket megkérdezni, mert nem ismerem a párod, mint így odaállni elé...?
jan. 17. 23:35
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Van ilyen. Nem egyforma az igényetek. De amit leirtál az csak annyit jelent, hogy nem kezdeményez nálad. Ennek más oka is lehet. A "Nem csal meg, 100% :)" pedig csak annyit jelent, nem szexel mással. Sem növel, sem férfival szerinted. Attol még akár az is lehet, hogy napi 3X veri csapra kézzel a hordot. Beszéld meg vele, mert akármelyik eset, ha hagyod akkor csak rosszabb lesz. Vedd a kezedbe az irányitást!
jan. 18. 00:11
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Vannak ilyenek pasik között is, igaz nem ilyen a többség, de na, ő ilyen pont.
jan. 18. 05:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet normális is! Úgy nevezik nem egyforma a libidótok.

Hosszú távon ki fog ütközni.

jan. 18. 10:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy nincs ott rendben valami, mert és is abban a korban mindíg dugtam volna.

AZt hogy mennyit bírtam volna nem derült ki, mert sose az én kivánságom teljesült.

jan. 18. 11:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, hiszen majd ha gyerek lesz, 10-15 év múlva, akkor teljesen le kell róla mondani. Ugye az itteni nők megmondták hogy a szex nem lehet fontos egy kapcsolatban, semennyire se, szóval szakítanod se szabad ez miatt. Ha meg netalántán a szerelmed részben így élnéd meg, akkor ásd is el magad, nem neked való egy kapcsolat.
jan. 18. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!