Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem áll fel rá a farkam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem áll fel rá a farkam?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy lánnyal,nagyon kedves,nagyon tetszik a személyisége,csak kicsit gátlásosnak tűnik.1 barátja volt eddig.1 szer szexeltünk már csak olyan félénk volt,meg mondta ,hogy kicsit fájt neki.Azóta nem áll fel rá a farkam. Aki előtte volt barátnőm nagyon jó volt a szex volt ,hogy 4-5ször is volt egy éjjel,viszont a személyisége nem tetszett,meg 1 elég könnyűvérű volt 30-40 emberrel lefeküdt már előttem. A mostanival nem tudom mi legyen,ő viszont emberileg nagyon bejön,csak a szex nem akar sikerülni vele...
2024. márc. 10. 09:42
 1/7 anonim ***** válasza:
A sors gonosz fintora. Érdemes elmenned pszichológushoz. Mondjuk ha ez a mostani csaj nem annyira tetszik, vagy nem tudsz rá felnézni akkor hagyd az egészet.
2024. márc. 10. 09:44
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Nem működik köztetek a "kémia"
 3/7 anonim ***** válasza:

Valami zavar benne, azt kell megfogalmazd egyszer magadnak oszinten hogy mi, aztan neki . Meglehet beszelni es megoldast talalni.

Ra is stresszelsz szerintem hogy fajt neki nemreg s az is befolyasolja.

4/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg külsőre nem igazán az eseted. Illetve az sem egy utolsó dolog, hogy ki tudja-e hozni belőled a vágyakat. Ehhez több kell, mint egy jó személyiség és egy esetleg szépnek mondható külső.
2024. márc. 10. 09:49
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
A sok recska meghozza az eredményt.
2024. márc. 10. 09:54
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy egy egyszerü eset. Ha " 30-40 emberrel lefeküdt már ", akkor "könnyűvérű" (bármit is jelentsen ez nálad??? Valoszinüleg bántja a "férfiui" büszkeségedet, vagy félsz, hogy a többi partnerével szemben alul maradsz.) Ha meg "kicsit gátlásosnak tűnik.1 barátja volt eddig" akkor nem áll fel neked. Szerinted hol a hiba????
2024. márc. 10. 12:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet aggódsz, hogy fáj neki?
2024. márc. 10. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!