Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem szex masszázson női...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szex masszázson női masszőrnél fel áll a farkam bocsánatot kérjek tőle?

Figyelt kérdés
márc. 3. 15:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Igen, bár gondolom, hozzá van szokva.
márc. 3. 15:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Természetes dolog. De én már láttam veesenyszerűen sportot űzni is női masszőrt:)
márc. 3. 15:06
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem, nekem mindig feláll
márc. 3. 15:25
 4/11 A kérdező kommentje:
#3 És egyáltalán nem ciki? Takarva van ilyenkor a péniszed?
márc. 3. 15:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#4 mikor hogy, engem nem zavar, volt hogy már megnyomkodta hogy milyen kemény és nevetett
márc. 3. 15:45
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Hát nem tudom ti hogy vagytok, de én gerinc probléma miatt járok masszíroztatni, valljuk be csinos nőkhöz, de olyan fájdalmat érzek, hogy nem nagyon tudok arra figyelek hogy mennyire szexi-e vagy sem a masszőr
márc. 3. 15:48
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem tehetsz róla, illetve vélhetően nem okozol vele rossz érzést. Szóval szerintem nem kell bocsánatot kérni.
márc. 3. 16:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kértem. Mikor elkezdett a fenekemnél masszírozni nekem felállt. Gondolom ő is észrevette mikor hátra fordultam.
márc. 3. 16:10
 9/11 anonim ***** válasza:
mint egy rossz poresz xd
márc. 3. 16:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem tom ti milyen masszazsra jartok, en voltam mar, csinos volt a csaj, meg is ilyedtem h mi lesz, de miutan elkezdte, hat en mindenre gondoltam, csak nem arra h felall :D Foleg inkabb arra h mikor hagyja abba... Amugy jo volt utana, szoval nem volt rossz masszazs, csak arra gondolok, hogy valahogy kozben ez nem jut az eszedbe... Persze biztos masszazs tipusa is valogatja...
márc. 4. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!