Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért masztizok ennyit?

Egyrészt nem kell, hogy bűntudatod legyen, teljesen normális, hogyha erős vágyad van, és nincs veled a férjed, akkor kielégíted magad. Mivel erős a libidód, ezt a férjeddel is megteszed, tehát nem arról van szó, hogy helyette teszed, vagy mert vele nem tudod, szóval így tök egészséges.
Szóval ez nem egy bűn, és szerintem nem is ciki, legalábbis nem kéne annak lennie normális emberek között.
Azt én nagyon fontosnak tartom, hogy a társak, tudjanak egymással kommunikálni, bízzanak egymásban, és tiszteljék egymás szükségleteit, igényeit, érzéseit... Ha ez megvan, akkor nem ciki arról beszélni, hogy figyelj Józsi, ha te nem vagy itthon, néha úgy rám tör a vágy, hogy nem bírok magammal, és magamhoz nyúlok.
Józsi helyében én erre azt mondanám, hogy egészségedre, és örülnék, hogy magadhoz nyúlsz, és nem megcsalsz.
A szégyen egy rettentő hiábavaló dolog.

Szerintem meg megőrülne annyira tetszene neki ha ezt tudná, hogy milyen bomba csaja van. Pláne ha be is tudnád vonni. Pl. írsz neki egy üzenetet olyankor, hogy tudja mennyire vágysz rá.
Jó csaj vagy, ő tudja ezt, vágyik rád és te is rá, miért is titkolnád el, hogy ez így van?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!